Over KoffieMAX

KoffieMAX

KoffieMAX is gestopt

In april 2012 was de laatste uitzending te zien van KoffieMAX.

Sinds januari 2013 presenteert Myrna Goossen samen met Henk Mouwe het dagelijkse radioprogramma Wekker-Wakker!

Wekker-Wakker! - Over Wekker-Wakker!

Myrna Goossen

Foto Myrna Goossens

Begin uw dag ontspannen met KoffieMAX!

Myrna Goossen is bij het grote publiek vooral bekend als presentatrice. Daarnaast weet zij velen te raken met haar kinderboeken en gedichtenboekjes.

Myrna en MAX
Als invalster voor Leonie Sazias zit Myrna in 2009 een aantal weken naast Henk Mouwe achter de microfoon bij het populaire radioprogramma Wekker-Wakker!
Op 20 december 2010 start Myrna al presentatrice van KoffieMAX. Van maandag tot en met donderdag presenteert zij dit nieuwe MAX-programma in de ochtend.

Hoe het begon
We leren Myrna kennen als ‘ledenwerfmeisje’ van de AVRO. Haar sprankelende lach valt bij iedereen in de smaak. Al snel vraagt de AVRO haar naast Hans van der Togt als omroepster. Daarna presenteert Myrna diverse programma’s voor de AVRO, zoals Lot voor Artis en Hart van Goud. Ook is ze één seizoen assistente bij Wedden Dat?!

RTL/SBS
Na een jaartje weg van TV (‘Ik wilde ontdekken wat ik nu eigenlijk echt wilde...’) vraagt RTL haar om het klusprogramma Eigen Huis & Tuin te presenteren. Al snel volgen meer programma’s: Gezondheid, Gezond & Wel en De 5 Uur Show. Na een kort uitstapje naar SBS6 keert ze terug bij RTL om weer haar plek naast Rob Verlinde en Nico Swinkels in te nemen. Daarnaast maakt ze programma’s als Van Koninklijke Huize en Jetsetters.

Toen haar gevraagd werd een keuze te maken tussen Eigen Huis en Tuin en een 3 wekelijkse talkshow in de middag, Aperitivo, was de keuze voor Aperitivo snel gemaakt. Tussen de bedrijven door volgt ze een jaar een op de praktijk gerichte studie Psychologie.

Na 6 jaar stopt Aperitivo en stapt Myrna over naar de radio. Elke ochtend presenteert zij haar eigen radioprogramma op 100%NL. De zender moet echter bezuinigen waardoor het programma midden 2009 ophoudt te bestaan.

Boeken
De tijd die vrijkomt gebruikt Myrna om haar zielenroerselen aan het papier toe te vertrouwen. Dat resulteert in het boek Welterusten, kleine dromer. In November 2010 komt haar tweede kinderboek uit: Bink en de Sneeuwvlokjesfee, een nieuw kerstsprookje. In januari 2011 verschijnt haar gedichtbundel Voor jou, een boekje vol liefde.

Leader KoffieMAX

De leader van het programma wordt gezongen door Anita Meyer. U kunt de leader van KoffieMAX downloaden.
Download KoffieMAX gezongen door Anita Meyer