MAX Muziekspecial Bouke & The ElvisMatters Band

Bouke & The ElvisMatters Band brengen tijdens de MAX Muziekspecial als geen ander de klassiekers weer tot leven, alsof ze pas gisteren in de hitparade stonden: In The Ghetto, en Suspicious Minds.. Heel de wereld zingt deze classics nog altijd foutloos mee, maar enkel bij The power of Elvis ft. Bouke klinken ze zoals ze zouden moéten klinken. Groots en Majestueus.

De MAX Muziekspecial is in Studio 21 in Hilversum en u kunt er bij aanwezig zijn!

 

12 december
Studio 21, Hilversum
€ 12,50

Over Bouke

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Al op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij een veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een viertal muziek shows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos het RTL4 programma “Waar is Elvis? “ en eind 2014 was hij ook de absolute nummer 1 in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke al zagen zijn unaniem … WE WANT MORE!

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL) en Retropop (NL) en Yesterdayland (B.) Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 en in 2017 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Bent u er ook bij?

dinsdag 12 december 2023
Meld u aan voor de wachtlijst

Praktisch

Studio 21 Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ, Hilversum

  • Betaald parkeren op Parkeerdek A van het Mediapark (€1,50 per uur). Betaalmiddelen pinpas of contactloos
  • Bewaakte garderobe aanwezig
  • Zitplaatsen

Uitverkocht!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar ons telefoonnummer 020 – 214 6010.

€12,50 p.p. incl. servicekosten.

Meld u aan voor de wachtlijst

€12,50 p.p. incl. servicekosten

Meld u aan voor de wachtlijst

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten