Korting voor leden Kerstgala Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi zit al meer dan veertig jaar in het vak als concertpianist. Om dit te vieren geeft hij een kerstgala in de Grote Zaal. Tijdens dit gala speelt hij de hoogtepunten uit zijn carrière: van de klassieke componisten tot eigen werk en muziek gebaseerd op bekende films.

Als lid van MAX krijgt u 20% korting op 1e en 2e rangs tickets.

27 december 2023
Concertgebouw, Amsterdam
20% korting

Kerstgala

Het grote Kerstgala van Wibi Soerjadi gaat wederom plaatsvinden in de legendarische grote zaal van Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam op 27 december. Het is de 29e editie en daarmee de langstlopende traditie van een solo artiest in de geschiedenis van Het Koninklijk Concertgebouw, een record!

Wibi neemt u mee tijdens dit kerstgala mee op een reis door de tijd en zal samen met u hoogtepunten uit zijn carrière herbeleven. Denk hierbij aan klassieke werken, eigen composities maar ook filmmuziek uit zijn theaterprogramma ‘Wibi at the movies!’. Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door Wibi’s pianospel.

Bent u er ook bij?

woensdag 27 december 2023
Gebruik kortingscode SC231227MAX en krijg 20% korting op 1e en 2e rangs tickets
Bestel uw tickets met korting

Over Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi zit al meer dan 40 jaar in het vak als concertpianist. Hij ontving vorig jaar een koninklijke onderscheiding en werd bevorderd tot Officier in de orde van Oranje Nassau.

Ga mee op een reis door de tijd, van het eerste stuk dat hij als kind speelde tot het huidige repertoire. Laat u verwonderen door de wereld van de klassieke muziek tijdens het 29e gala van Wibi Soerjadi.

Er zijn nog tickets!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren via de website van Het Concertgebouw of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar telefoonnummer 020 6718345.

Onder vermelding van SC231227MAX krijgt u 20% korting op 1e en 2e Rangs tickets.

Reserveer tickets met korting

Onder vermelding van “SC231227MAX” krijgt u 20% korting op 1e en 2e Rangs tickets.

Reserveer tickets met korting

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten