MAX Muziekspecial NUMIDIA

Numidia, de stralende ster uit Venlo, is haar muzikale reis in haar jeugd begonnen te midden van Marokkaanse wortels. Haar vader, een muzikale inspiratie, deelde de geheimen van melodieën en ritmes, waardoor haar passie voor muziek tot bloei kwam.

De MAX Muziekspecial is in Studio 21 in Hilversum en u kunt er bij aanwezig zijn!

 

12 december
Studio 21, Hilversum
€ 12,50

Over Numidia

Op slechts 14-jarige leeftijd betoverde Numidia het publiek door haar deelname aan het tv-programma The Voice Kids, waar haar uitzonderlijke talent voor het eerst een podium kreeg.
Vervolgens veroverde Numidia de harten van heel Nederland met haar deelname aan tv-programma’s als Teenage Boss en Het Perfecte Plaatje. Echter, het was het programma Beste Zangers waarin ze een iconisch moment creëerde; haar indrukwekkende vertolking van “Arcade” van Duncan Lawrence zorgde voor een muzikale golf die heel Nederland in vervoering bracht.

Samen met haar fenomenale band brengt Numidia een energieke show, waarin verschillende genres en culturen samensmelten. Als een krachtig middelpunt domineert Numidia het podium als een muzikale krachtpatser, en haar optredens zijn een viering van diversiteit en muzikale vernuft.

Numidia’s reis is niet alleen een persoonlijk succesverhaal, maar ook een spiegel van haar vermogen om grenzen te doorbreken en harten te veroveren met haar onmiskenbare talent.
Deze zangeres uit Venlo blijft schitteren als een muzikale pionier, een bron van trots voor Nederland en een belofte voor de internationale muziekscene.

Dans en zing op 12 december mee met de swingende hits van Numidia tijdens deze unieke MAX Muziekspecial. Een diverse line-up brengt je langs verschillende culturen en genres.

Bent u er ook bij?

dinsdag 12 december 2023
Meld u aan voor de wachtlijst

Dit is het programma

20:00 uur
Deuren Studio 21 open
20:45 uur
Aanvang programma
21:45 uur
Einde

Praktisch

Studio 21 Hilversum
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ, Hilversum

  • Betaald parkeren op Parkeerdek A van het Mediapark (€1,50 per uur). Betaalmiddelen pinpas of contactloos
  • Bewaakte garderobe aanwezig
  • Zitplaatsen

Uitverkocht!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar ons telefoonnummer 020 – 214 6010.

€12,50 p.p. incl. servicekosten

Meld u aan voor de wachtlijst

€12,50 p.p. incl. servicekosten

Meld u aan voor de wachtlijst

Meer uitjes en kortingsacties?

Benieuwd naar meer activiteiten, gezellig evenementen en handige kortingsacties? Bekijk ze hier!

Alle ledenactiviteiten