Datum Reserveren
Donderdag 26 mei 2022 UITVERKOCHT

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 49,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

 

Inbegrepen:

 • Vaartocht 
 • Luxe high tea

Ontvangst aan boord: 11:45 uur
Vertrek: 12:00 uur
Einde: +- 16:00 uur

 

Locatie inschepen
Amsterdam Boat Cruises
Ms. van Riemsdijkweg 45
1033 RC  Amsterdam

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

Stap aan boord van de nieuwe Amstel Cruise van Amsterdam Boat Cruises en beleef de historische Amstel vanaf ons schip

Onze Amstel Cruise begint vanaf de voormalige NDSM werf in Amsterdam Noord. Ooit was het de grootste scheepswerf ter wereld, maar in de jaren ’80 ging de ‘Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij’ failliet. Vandaag de dag waan je je hier in Brooklyn of Berlijn, want de rommelige werf met zijn roestige loodsen en weerbarstige beton is inmiddels the placet to be. Het hele jaar door vinden hier festivals plaats en bij de coolste horeca spots kun je genieten van het geweldige uitzicht over het water en de stad.

rondvaart

De Amstel Cruise vertrekt richting het Centraal station, over het IJ en vervolgens o.a. langs het futuristische gebouw waar science museum NEMO gevestigd is, het VOC schip ‘Amsterdam’ en het scheepvaartmuseum. Wij varen de route die, vandaag te dag, nog steeds gebruikt wordt voor beroepsvaart om dwars door het centrum te varen. Daarom zijn alle bruggen op de route historische beweegbare bruggen.

 

Via de Nieuwe Herengracht passeren we de Plantagebuurt. Je ziet onder andere de Hortus en de historische dierentuin Artis. Nadat we de wereldberoemde Hermitage zijn gepasseerd draait het schip linksaf de Amstel op. Op dit relatief korte stuk zie je de meest iconische bouwwerken van de stad zoals de Stopera en de Blauwbrug.
Nadat de iconische Magere brug voor ons is opengegaan ziet u nog de Amstelsluizen, Koninklijk theater Carré en het beroemde Amstel Hotel.

 

We laten het centrum langzaam achter ons en varen richting stadsdeel Overamstel. Hier draaien wij de Weespertrekvaart op. Langs Betondorp en de Bijlmer komen we op het riviertje de Gaasp. Bij Driemond draaien we het Amsterdam Rijnkanaal op. Dit gegraven kanaal is één van de belangrijkste waterwegen van Nederland. Het is cruciaal voor het scheepsvaartkanaal van Antwerpen naar Amsterdam. Hier zie je de grootste binnenvaartschepen.

Luxe High Tea bestaande uit:

 • Broodje met dipje en kruidenboter
 • Belegd mini bolletje
 • Stukje gevulde wrap
 • Gazpacho (heerlijke koude soep)
 • Div. zoetigheden
 • Vers fruit
 • Huisgemaakte ragout
 • Ronde bitterballen
 • 2 kopjes thee (div. smaken)