Datum Reserveren
Dinsdag 14 juni 2022 Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 65,00 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Entree Scheepvaartmuseum
  • Kopje koffie of thee met appelgebak
  • 12 uurtje met een kopje dagverse soep, een broodje kaas, een broodje ham, een kroket met mosterd.

Ontvangst aan boord: 10:30 uur
Vertrek: 10:45 uur
Einde: 15:30 uur

Locatie inschepen

Amsterdam Boat Cruises
Ms. van Riemsdijkweg 45
1033 RC  Amsterdam

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

MAX vaartocht door de haven van Amsterdam & een bezoek aan het Scheepvaartmuseum

Stap aan boord van de nieuwe ‘Varen door de haven’ rondvaart van Amsterdam Boat Cruises en beleef de Amsterdamse haven vanaf het IJ in combinatie met een bezoek aan Het Scheepvaartmuseum.

Om 10.45 uur schepen we in en gaan de trossen los voor een korte rondvaart door de Amsterdamse haven. Zo leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof u er zelf bij bent! Wij serveren u tussendoor koffie/thee met appelgebak.

Wij meren om 11.30 uur af bij de steiger van Het Scheepvaartmuseum, waarna u ca. 2 uur de tijd heeft om dit mooie museum te bezoeken. Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis en hoe sterk dit is verbonden met de samenleving van vandaag en de toekomst. Sfeervolle object-tentoonstellingen zoals de Republiek aan Zee en Cartografie & Curiosa tonen het beste uit een van de grootste maritieme collecties ter wereld. Deze maritieme collectie bestaat uit ongeveer 400.000 objecten, waaronder schilderijen, scheepmodellen, navigatie-instrumenten en wereldkaarten. En vergeet niet het VOC-schip ‘Amsterdam’ te bezoeken, waar u kunt ervaren hoe het vroeger was op een VOC-schip.

havencruise

Rond 13.45 uur verwachten wij u weer op de steiger, waarna we om 14.00 uur weer vertrekken om koers te zetten naar onze opstapplaats waar we rond 15.30 uur weer zullen afmeren.

Ondertussen serveren wij een 12-uurtje.

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld, die ook rap aan het veranderen is. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar u kunt genieten van uw heerlijke drankjes en hapjes.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek. Amsterdam Boat Cruises legt de loopplank voor u uit!

** Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.