MAX Tickets
Datum & Locatie Reserveren
Donderdag 11 augustus

Reserveren

Prijs: € 39,50 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten en €1,50 VMR-belasting)

Inbegrepen:

  • Vaartocht van 3 uur
  • Hollandse nieuwe haring vers aan de staart, Hollandse nieuwe haring in stukjes, vers gesneden uitjes, witte bolletjes, huigemaakte salade, stokbrood met kruidenboter, Amsterdamse uitjes en augurk.

Ontvangst aan boord: 10.45 uur
Vertrek: 11.00 uur
Einde rondvaart: 14.00 uur

Locatie inschepen

Ms. van Riemsdijkweg 45
1033 RC Amsterdam

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Klantenservice

Nieuwe Haringvaart A´dam

Niets is meer Hollandser dan een harinkje zó van de staart bij de viskraam op de markt! 

Bij Amsterdam Boat Cruises gaan wij een stapje verder met onze heuse Nieuwe Haringvaart. Stap aan boord van ons luxe schip “River Dream” en ga genieten van haring en Holland. U ontdekt tijdens deze vaartocht het Amsterdamse havengebied.

Na het inschepen op ons schip de gaan de trossen los en leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof u er zelf bij bent!

port

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft over de omgeving. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnen verblijf van het schip, waar zich ook de catering bevindt.

Tijdens de vaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart of in stukjes, geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf “Ouwehand”. Dit maakt onderdeel uit van visserijconcern Parlevliet en Vander Plas, het grootste visverwerkingsbedrijf van Nederland.

Stap aan boord en beleef Holland en Haring met Amsterdam Boat Cruises.

** Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.