Datum Reserveren
Dinsdag 7 juni 2022 Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 69,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

 

Inbegrepen:

  • Vaartocht
  • Aspergemenu: Verse aspergesoep, asperges op traditionele wijze met ham, gekookte eieren, krielaardappeltjes en boterjus
  • Bustranfer heen – terug Aspergehof
  • Toegang Aspergehof + film + presentatie
  • Koffie/thee en koek.

Ontvangst aan boord: 10.15 uur
Vertrek: 10:30 uur
Einde: +- 16:00 uur

Locatie inschepen
Rederij van Hulst
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Parkeren kan op eigen parkeerplaats bij de opstapplaats.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slecht € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

MAX Aspergecruise met bezoek aan Aspergehof incl. verzorging en buspendel

Na het inschepen gaan de trossen los voor een prachtige vaartocht door het Groene Hart. Dit is Holland ten voeten uit: polders, koeien, molens , meren, prachtige vergezichten en mooie Hollandse dorpen.

Onderweg bieden wij u een aspergemenu. De kapitein informeert u gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een wijds uitzicht heeft over de omgeving.

Vaar met ons mee en beleef de strijd tegen het water die de Hollanders al eeuwen voeren. Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

aspergehof

Na de vaartocht wordt u om ca. 13.30 uur met de bus gebracht naar Aspergehof Noordam in Woubrugge, waar u de lekkerste asperges in het Groen Hart kunt vinden. Met hart en ziel worden hier dagelijks witte en groene asperges van de beste kwaliteit geteeld. U kunt hier zowel geschilde als ongeschilde asperges kopen in de boerderijwinkel. 

U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en koek. Hierna volgt een korte film en presentatie over de aspergeteelt en een korte rondleiding van ca. ½ uur met steekdemonstratie.

Om 15.30 uur vertrekken we weer naar de opstapplaats.

** Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.