Datum Reserveren
2 april  Reserveer nu!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 52,50 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Koffie/thee en gebak ( extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling )
  • Bustransfer heen - terug
  • Entree Madurodam

Ontvangst aan boord: 10:15 uur
Vertrek: 10:30 uur
Einde: +- 16:30 uur

Locatie inschepen
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

Bezoek Madurodam inclusief rondvaart

Aan boord wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. U kunt aan boord genieten van koffie/thee en appelgebak. Om 10.30 uur zet de boot koers voor een mooie tocht over de meren in het Groene Hart. Rond 12.30 uur komt u weer terug bij de opstapplaats en stapt u over in een luxe bus, die u naar Madurodam brengt. 

Tijdschema  
10:15 uur Ontvangst met koffie of thee en appelgebak
10:30 uur Vertrek boot richting Kagerplassen
12:30 uur Retour opstapplaats 
12:45 uur Vertrek bus naar Madurodam
15:45 uur Vertrek Madurodam terug naar opstapplaats

 

Madurodam

Madurodam

Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad in Den-Haag. Dit toeristische attractiepark trekt jaarlijks circa 600.000 betalende bezoekers.

Het park beslaat een totaaloppervlak van 62.630 m². De gebouwde stad zelf meet 17.630 m².

Madurodam geeft een beeld van een Nederlandse stad en de Nederlandse samenleving door middel van ruim 700 maquettes van gebouwen uit alle delen van Nederland. Een ziekenhuis en een begraafplaats ontbreken. Sommige maquettes bewegen na inworp van een muntstuk in een muntautomaat. Ook zijn er interactieve onderdelen waar de bezoeker zelf aan kan bijdragen zoals het sluiten van de Oosterscheldekering of het laden van containers in de Rotterdamse haven. Sommige onderdelen bevatten auditieve informatieve toelichting over de getoonde zaken.

Het attractiepark is gevestigd aan het eveneens naar George Maduro genoemde George Maduroplein.

Madurodam wordt een stad genoemd, maar het omvat veel miniatuurafbeeldingen van landelijke elementen van Nederland. Er zijn gebouwen uit historische binnensteden, moderne woonwijken, havengebieden, een luchthaven, kanalen, wegen, landerijen, natuurgebieden en meer. Het is verdeeld in drie 'rijken': het water-rijk, ‘water als vriend en vijand’, het steden-rijk, ‘oude binnensteden’ en 'VindingRijk', ‘Nederland als inspiratiebron voor de wereld’ (architectuur, innovaties, entertainment en design). Het is een miniatuurstad 'met een glimlach': veel, soms komische, situaties uit het dagelijkse straatleven worden uitgebeeld.

Om 15.45 uur vertrekt de bus weer naar de opstapplaats en daar zal u rond 16.30 uur aankomen.