MAX Tickets

Locatie: Café Brasserie Dudok aan de Hofweg 1a in Den Haag

Prijs: € 21,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Dinsdag 1 oktober 2019 Reserveer nu!
Dinsdag 8 oktober 2019 Reserveer nu!

Inclusief:

  • Koffie of thee & Dudok appelgebak
  • Rondleiding

Bereikbaarheid
Voor de ingang van het ProDemos bezoekerscentrum is een Stop & Go voor busvervoer. Meer informatie over het vervoer naar Café Dudok en ProDemos.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je midden in het hart van onze democratie. Dit is de plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden. Maar ook waar toekomst wordt gemaakt. De Ridderzaal en de filmzaal zijn niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, omdat deze alleen per trap bereikbaar zijn. Speciaal voor u hebben wij het “Binnenhof met MAX” arrangement samengesteld. Deze is zonder trappen en met een aangepast tempo.

Tijdens deze rondleiding bekijkt u een korte film over de geschiedenis van het Binnenhof, maakt u een rondgang over het Binnenhof en bezoekt u de Tweede Kamer.

Breng een bezoek aan de plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden en treed in de voetsporen van premiers als Rutte of Den Uyl tijdens deze rondleiding. Misschien spot u wel de minister-president op z’n fiets, of anders een fractievoorzitter of politiek journalist.

Cafe Dudok
Tijdschema
10:00 uur Ontvangst vanaf 10:00 uur met 2 x koffie/thee en appelgebak bij café Dudok
11:00 uur Start tour* (zonder drempels)
13:00 uur Einde programma

* In de Eerste en Tweede kamer gelden veiligheidsmaatregelen. Informatie hierover is te vinden op de website van de Tweede Kamer. Onze rondleidingen starten daarom stipt op tijd, er is geen mogelijkheid voor uitloop. Houdt u hier rekening mee.Voor alle rondleidingen geldt tevens dat zowel de Eerste en Tweede Kamer als de Ridderzaal onverwacht gesloten kunnen worden voor publiek. Helaas hebben wij daar geen invloed op. In dit geval zal er een rondleiding over het Binnenhof aangeboden worden.

Rondleiding Binnenhof