MAX Tickets

Datum: Diverse data in april & mei 2023
Inschepen: 10:45 uur
Afvaart: 11:00 uur
Locatie: Rederij Leerdam, Veerstoep 2 in Leerdam

Speciale MAX-leden prijs : € 49,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Woensdag 26 april 2023 Reserveren
Vrijdag 28 april 2023 Reserveren
Zaterdag 29 april 2023 Reserveren
Dinsdag 2 mei 2023 Reserveren
Vrijdag 5 mei 2023 Reserveren

Inbegrepen:

  • Vaartocht van ca. 4 uur
  • 1 x Koffie/thee met appelgebak
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • 1 consumptie na de lunch

Parkeren: Komt u met auto? Lees hier waar u het beste kunt parkeren.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Andere jaren een daverend succes; nu gaan we weer…

Varen over de Linge is in alle jaargetijden mooi, maar vooral in het voorjaar als de bloesem bloeit!

Tijdens de schitterende rondvaart van 4 uur zetelt u zich in één van de luxueuze schepen van Rederij Leerdam, en vaart u over Nederlands langste rivier, de Linge, en kunt u genieten van een adembenemend stukje Nederland. Vanachter glas in de luxe binnensalons, of in de zon of met een frisse neus op het buitendek, ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat verteld hij allerlei leuke wetenswaardigheden over de omgeving.

U wordt ontvangen met 1x koffie/thee en appelgebak. Daarna gaan de trossen los en vertrekken we stroomopwaarts: de Betuwe in!

Onderweg passeren we het smalle sluisje bij fort Asperen, onderdeel van de nieuwe Hollandsche waterlinie. Een belangrijke verdedigingslinie uit de Nederlandse geschiedenis. Na ongeveer een uur wordt er een uitgebreid buffet geopend en kunt u genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch, op de terugweg, krijgt iedereen een consumptie naar keuze aangeboden. Rond 15:00 meren we weer af in Leerdam.

Leerdam

Vanuit een van de salons of misschien met een verrekijker of fotocamera in de hand vanaf het buitendek ziet u plaatsjes met bijzondere namen als Acquoy, Gellicum, Rhenoy en Rumpt voorbij komen om uiteindelijk bij het tussen de vele boomgaarden gelegen Beesd om te keren.

En vervolgens onder het genot van een zeer uitgebreid lunch buffet alles op uw gemak nogmaals te bekijken in omgekeerde volgorde. Na de lunch vaart het schip tustig terug naar Leerdam waar wij om 15.00 uur weer zullen afmeren.