MAX Tickets

Datum: Dinsdag 14 juni 2022
Aanvang: 10.30 uur
Locatie: De Orchideeënhoeve in Luttelgeest

Speciale MAX-leden prijs : € 25,00 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Dinsdag 14 juni 2022 Reserveren


Inbegrepen

  • Entree
  • Koffie/thee met lekkernij
  • Orchidee in cadeauverpakking
  • Privéshow in het jungletheater

Bestel nu uw kaarten voor dit exclusieve ledenarrangement online of door te bellen naar 020 - 214 6010

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Kleurrijk junglepark

In het vliegtuig voor een verwonderende jungle-expeditie? Helemaal niet nodig! Onder het grote dak van indoorpark de Orchideeën Hoeve verschuilt zich een imposante junglewereld die wacht om door jou ontdekt te worden.

Beleef een onvergetelijke reis door het junglepark van meer dan 25.000 m². Bezoek de geheel overdekte Orchideeënhoeve en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Het een junglepark met vlindertuin en orchideeëntuin zijn boordevol tropenflora en -fauna en garant voor een waanzinnige middag uit. 

Exclusief programma voor MAX-leden

U wordt om 10:30 uur ontvangen in de ‘Zwevende’ Bloementuin en waar u wordt ontvangen met twee keer koffie/thee en Ambachtelijke Sakura-lekkernij.

In de ‘zwevende’ bloementuin wordt u betoverd door meer dan tweeduizend zomerse bloeiers die een oneindige wolk vormen boven uw hoofd. Spiegelwanden maken de bloemenparade oneindig en idyllische prieeltjes nodigen u uit om plaats te nemen onder –en te genieten van- de bloemenzee. Vervolgens brengt u een bezoek aan de orchideeëntuin en de vlindertuin. Deze vlindertuin van de Orchideeën Hoeve is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren!

Om 13:00 uur wordt u verwacht in het Jungletheater. Het Jungletheater bevindt zich in het hart van de rimboe en staat bol van verrassingen.

Na de show kunt u uw weg door de Orchideeën Hoeve vervolgen en genieten van tientallen papegaaitjes in de Lorituin. Bewonder onderweg vlinders, flamingo’s of alpaca’s, voorbij roetsjende roodbuiktamarins of de meterlange leguaan. Bij vertrek ontvangen alle MAX-leden een orchidee in cadeauverpakking. 

Programma  
10.30 uur Ontvangst met 2 x koffie/thee en Ambachtelijke Sakura-lekkernij in de 'Zwevende' Bloementuin
11.00 uur Bezoek tuinen op eigen gelegenheid         
13.00 uur Privéshow in het jungletheater
13.30 uur Vervolg bezoek tuinen op eigen gelegenheid

Ook als u bent aangewezen op een rolstoel, scootmobiel of rollator zijn er volop mogelijkheden om ons tropische park te ontdekken. De hoofdroute is geheel rolstoeltoegankelijk en drempelloos. Houd er als begeleider rekening mee dat er in enkele paden avontuurlijke elementen zijn aangebracht. Hierbij kun je denken aan klinkerpaden en heuvels. Het park beschikt over invalidentoiletten en er zijn meerdere parkeerplaatsen voor mindervalide bezoekers.

Parkeren is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein, gelegen voor de ingang van de Orchideeën Hoeve.