MAX Tickets

Hieronder kunt u uw tickets bestellen. U kunt er, indien gewenst, direct een parkeerticket bijbestellen. Mocht u later nog een parkeerticket willen bestellen dan kunt u dat doen door op deze link te klikken.

Data Reserveren
Zondag 24 juli '22 Reserveren
Zaterdag 30 juli '22 Reserveren
Zondag 31 juli '22 Reserveren
Zaterdag 6 augustus '22 Reserveren
Zondag 7 augustus '22 Reserveren
Zaterdag 13 augustus '22 Reserveren
Zondag 14 augustus '22 Reserveren
Zaterdag 20 augustus '22 Reserveren
Zondag 21 augustus '22 Reserveren

Dresscode: a touch of pink.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Exclusieve tuinconcerten Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi begon zijn muzikale carrière op zeer jonge leeftijd. Inmiddels zit hij al meer dan 40 jaar in het vak.

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Wibi Soerjadi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek.

 

Op de Exclusieve Tuinconcerten hoort u hoogtepunten uit Wibi’s schitterende carrière. Denk hierbij aan de klassieke componisten, maar ook eigen werk en muziek gebaseerd op beroemde films uit zijn theater programma “Wibi at the Movies!”

Het concert begint om 15:15 uur. De poorten gaan een half uur vòòr aanvang open. Bij binnenkomst ontvangt u 1 koffie of thee. De eindtijd is 17:25 uur. Aansluitend is er een signeersessie en fotomoment.

  • Aanvang 15:15 uur
  • Pauze 16:00 uur
  • Eindtijd concert 17:25
  • Aansluitend signeersessie en fotomoment

Als lid van MAX betaalt u slechts € 45,00 p.p. (i.p.v. € 58,50 p.p.)

Waar kan ik parkeren?
Komt u met de auto en gebruikt u een navigatiesysteem, gebruikt u dan “Goorseweg 30, 7478 BD Diepenheim “als adres. Op het terrein van Villa Peckedam is er voldoende parkeergelegenheid. Parkeren kost 5 euro en een parkeerkaart kan alleen online besteld worden.

Is de tuin van Villa Peckedam rolstoeltoegankelijk?
Villa Peckedam is helaas niet geschikt voor mindervalide bezoekers.

Hoe laat begint het concert?
Het concert begint om 15:15 uur. De deuren gaan een half uur voor aanvang open, om 14:45 uur. De eindtijd is 17:25 uur met aansluitend een signeersessie tot 17:45uur.