MAX Tickets

Locatie: Royal Delft aan de Rotterdamseweg 196 in Delft

Prijs: € 39,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Tijd en tijdsduur: 14:00 uur - 16:30 uur

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Vrijdag 22 februari 2019 Reserveren
Woensdag 20 maart 2019 Reserveren

 

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Glorious Delft Blue: een exclusieve rondleiding met High tea

Deze rondleiding, achter de schermen, is speciaal voor de leden van Omroep MAX samengesteld en geeft een uniek inkijkje in hoe Royal Delft al bijna 400 jaar het iconische Delfts Blauw creëert.

Penselen raken voorzichtig het witte aardewerk, terwijl elders klei in handgemaakte mallen wordt gegoten. Royal Delft, opgericht in 1653, is de laatste oorspronkelijk overgebleven aardewerkfabriek uit de Gouden Eeuw die nog steeds Delfts Blauw volgens eeuwenoude tradities maakt. Na ontvangst met koffie of thee, bezoekt u de Royal Delft Experience. Tijdens de rondleiding ontdekt u alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke bedrijf.

Blue High Tea

U bezoekt ook de tentoonstelling ‘Glorious Delft Blue’, waarin de relatie wordt gelegd tussen het pronken in Gouden Eeuw en het pronken van vandaag de dag. Na de rondleiding krijgt u een heerlijke high tea, met hapjes die zijn geïnspireerd op recepten uit de Gouden Eeuw.

Programma  
14:00 uur Ontvangst met koffie/thee
14:30 uur Start Royal Delft Experience en bezoek aan tentoonstelling 'Glorious Delft Blue'
15:30 uur Gouden Eeuw High Tea
16:30 uur Einde programma