Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen-Rijsenburg

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door te bellen naar 0343 528150 o.v.v. MAX-arrangement. Genoemde prijzen gelden alleen voor MAX-leden en als u via deze weg boekt.

Nu reserveren

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar. U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Bergse Bossen

De Hemelvaart en Pinksteren arrangementen zijn al jaren een groot succes!

Al zeven jaar is dit een zeer succesvolle ledenactiviteit! Dus hebben MAX en Hotel Bergse Bossen weer een arrangement samengesteld voor Hemelvaart en Pinksteren, exclusief voor MAX-leden! Vier dagen heerlijk fietsen en wandelen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, langs bosvennetjes, zandverstuivingen, landgoederen en historische bezienswaardigheden.

Ook tijdens de avonden hoeft u zich niet te vervelen. U wordt getrakteerd op een spetterend optreden van Coro Cantoro het zonnigste koor van Nederland, kunt u uw algemene kennis testen tijdens de MAX Beeld & Geluid Quiz en kunt u genieten van een bijzondere, interactieve hoedenparade met Wil Gorter.

De Bergse Bossen keukenbrigade zal voor u een royaal ontbijt bereiden en in de avond wacht u een overheerlijke maaltijd in het restaurant of een uitgebreide barbecue op het gezellige terras.

Hotel Bergse Bossen
Het sfeervolle Hotel Bergse Bossen ligt aan de rand van Driebergen, midden in de mooie natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het hotel heeft een ruime fietsenstalling en oplaadpunten voor E-Bikes. De ligging is volledig gelijkvloers en overal is gratis wifi.

Deze actieve weekenden staan geheel in het teken van wandelen en fietsen. Om hier aan deel te nemen dient u dus goed ter been te zijn en niét afhankelijk van hulpmiddelen of andere personen.

 

MAX Senioren Zomerweek
Wanneer kilometerslange fiets- of wandeltochten voor u niet meer tot de mogelijkheden, maar heeft u wel zin in een week weg in eigen land, in een prachtige bosrijke omgeving? Dan hebben wij een heerlijk zomerarrangement samengesteld, met leuke excursies, entertainment en heerlijke maaltijden. 

Programma & Reserveren Hemelvaart arrangement

Programma & Reserveren Pinksteren arrangement

Programma & Reserveren MAX Senioren-Zomerweek


Prijzen:

  • HEMELVAARTARRANGEMENT: donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2019 € 254,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 49,00 per persoon per verblijf. N.B. Uitchecken op de dag van vertrek hoeft pas om 17:00 uur!
     
  • PINKSTERENARRANGEMENT: vrijdag 7 juni  t/m maandag 10 juni 2019 € 254,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 49,00 per persoon per verblijf. N.B. Uitchecken op de dag van vertrek hoeft pas om 17:00 uur!
     
  • ZOMERWEEK-ARRANGEMENT: zaterdag 3 augustus t/m zaterdag 10 augustus 2019 of van zaterdag 10 augustus t/m zaterdag 17 augustus 2019 o.b.v. volpension, € 580,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer en € 629,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer. Uitchecken vòòr 10:00 uur.