MAX Senioren-Zomerweek 2019

Behoren kilometerslange fiets- of wandeltochten voor u niet meer tot de mogelijkheden, maar heeft u wel zin in een week weg in eigen land, in een prachtige bosrijke omgeving? MAX en Hotel Bergse Bossen hebben een heerlijk zomerarrangement samengesteld, met leuke excursies, entertainment en heerlijke maaltijden.

Excursies en entertainment
Uw vakantie start met een hartelijk ontvangst door onze vrijwilligers. Zij staan de hele vakantie voor u klaar, voor al uw vragen! Geniet van leuke activiteiten, excursies, gezellig gezelschap en comfort. En laat u verwennen met heerlijke maaltijden, spraakmakend entertainment en persoonlijke service.

De excursies zijn zorgvuldig uitgezocht en toegankelijk voor iedereen.

Medische verzorging en begeleiding
Het personeel van Hotel Bergse Bossen en de vrijwilligers zijn niet bevoegd om medische hulp of verzorging te bieden. Wanneer u thuis hulp krijgt van de thuiszorg en u daaraan ook tijdens uw vakantie behoefte heeft, dan zijn hiervoor mogelijkheden. Informeer hier naar bij uw reservering.

Prijzen
Het zomerweek-arrangement is o.b.v. volpension, €580,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 49,00 per persoon per verblijf. Uitchecken vòòr 10:00 uur.

Fietsen huren
Het is mogelijk fietsen te huren. Een toerfiets kost € 9,50 per dag. Indien u over een goede eigen fiets beschikt dan adviseren wij u om deze mee te nemen. 

Reserveren
U kunt zich middels onderstaande button aanmelden voor een arrangement. Bellen om te reserveren kan ook naar 0343 528150 o.v.v. MAX-arrangement. Genoemde prijzen gelden alleen voor MAX-leden en als u via deze weg boekt.

Reserveren