MAX Tickets

Datum: 20 juni 2019
Aanvang: 10.00 uur
Locatie: Kaasboerderij Hoekelum in Bennekom

Prijs: € 39,95 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Donderdag 14 maart UITVERKOCHT
Donderdag 21 maart UITVERKOCHT
Donderdag 20 juni Reserveer nu!

Inclusief

  • Koffie/thee met boerencake
  • Luxe boerenlunch met diverse ambachtelijke luxe broodjes, gevarieerd vleesbeleg, Hoekelumse kaas, soep, koffie/thee, melk/karnemelk en jus d'orange
  • Workshop kaasmaken inclusief consumptie
  • Uw eigen gemaakte kaas
Klantenservice

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Kaasboerderij Hoekelum

In de bosrijke omgeving nabij de Hoge Veluwe wordt u op boerderij Hoekelum ontvangen met koffie/thee en heerlijke boerencake. Na ontvangst gaat u met de boswachter mee de natuur in. Ontdek Landgoed Hoekelum terwijl de boswachter u van alles verteld over de natuur en het wild. Geniet van de natuur op zijn mooist!

Zien, voelen, horen en ruiken, de zintuigen prikkelend. De boswachter, ook wel wildbeheerder genoemd, zal u wijzen op prenten en vraatsporen van dieren, kijk waar en wat ze eten èn waar ze wonen. Het gebied vormt een belangrijke ecologische verbinding tussen de Veluwe en de Gelderse Vallei. Er leven diverse zoogdieren op het landgoed, zoals dassen, boommarters en reeën.

Na afloop van de wandeling kunt u genieten van een heerlijke, uitgebreide Boerenlunch, met diverse ambachtelijke luxe broodjes, gevarieerd vleesbeleg, Hoekelumse kaas, soep, koffie/thee, melk/karnemelk en jus d’orange. Na de boerenlunch volgt er een 2,5 uur durende workshop kaasmaken in de kaasmakerij van boerderij Hoekelum. Onder professionele begeleiding maakt u uw eigen kaas welke u vervolgens mee naar huis kunt nemen!

Bossen
Tijdschema
10:00 uurOntvangst met koffie/thee en boerencake
10:30 uurWandeling met wildbeheerder
12:00 uurUitgebreide luxe boerenlunch
13:00 uurStart Workshop kaas maken
15:30 uurEinde programma

Dit arrangement is helaas niet geschikt voor mindervalide bezoekers

Landgoed Hoekelum