Helaas volgeboekt.

Prijs: vanaf € 479 p.p.
Vetrek: maandag 23 december 2019
Terugkomst: vrijdag 27 december 2019

Inbegrepen

 • Koffie met kerststol voor vertrek uit Beek
 • Luxe comfort class touringcar
 • Deskundige chauffeur tevens reisleider
 • MAX gastheer/vrouw
 • 4 Overnachtingen in het NH Maastricht in Maastricht
 • 4x Ontbijt en 4x diner
 • Koffie/thee met Limburgse vlaai op 25/12
 • Uitgebreid kerstbuffet op 25/12
 • Dinerbuffet op 24/12 en 26/12
 • 3-gangendiner op 23/12
 • Lunch op 25/12
 • Afscheidsdiner in Beek

Reserveren
Deze ledenreis is exclusief voor MAX-leden online te reserveren of telefonisch via 0180-457883. Vermeld dat het gaat om de MAX Ledenreis met de reiscode kdmaa99. Genoemde prijs geldt alleen als u op deze manier boekt.

Opstapschema: Via wisselplaats Beek (Gelderland). 

Niet inbegrepen:
- Niet genoemde maaltijden en drankjes
- Toeslag eenpersoonskamer € 99
- Eventuele lokale gidsen en entreegelden
- Reserveringskosten € 19,50 per boeking
- Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Tenzij anders vermeld, zijn entreegelden voor bijvoorbeeld kastelen en musea niet inbegrepen. Wij willen u tot niets verplichten, u bepaalt zelf waar u aan deelneemt. Niet vermelde extra’s zijn te allen tijde facultatief en nooit verplicht.

MAX Ledenreis kerst in Maastricht

Exclusief voor MAX leden heeft de Jong Intra Vakanties een speciale MAX-ledenreis samengesteld naar Maastricht met de kerst. 

Zuid-Limburg is een prachtige streek met beboste heuvels en kleine plaatsjes. Aan de oevers van de Maas ligt de hoofdstad van de provincie, Maastricht. Maastricht is een prachtige oude stad, waar de bewoners genieten van het bourgondische leven. Tijdens de reis bezoeken we niet alleen Nederland, maar we gaan ook de grens over naar België en Duitsland.

Dag 1 - Maandag: Valkenburg en Maastricht, ca. 230 km
Vanaf onze wisselplaats zakken we via een mooie route af naar het zuiden en rijden we naar Valkenburg. Het centrum van Valkenburg is sfeervol verlicht en u kunt de gezellige kerstmarkt in de bekende grotten bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we naar ons hotel in Maastricht.

Dag 2 - Dinsdag: Maastricht, ca. 20 km
Na een rustig ontbijt vertrekken we in de loop van de ochtend naar Maastricht. Tijdens de kerstdagen wordt het beroemde Vrijthof omgetoverd in een groot winterlandschap met een schaatsbaan, leuke kraampjes, een reuzenrad, een carrousel en veel meer. Er rijdt ook een speciaal kersttreintje door de stad. Vandaag kunt u natuurlijk na het diner, de kerstmis bezoeken.

Maastricht

Dag 3 - Woensdag: Mergellandroute, ca. 65 km
Na het ontbijt kunt u rustig genieten van de faciliteiten van het hotel en een koffie of thee met een Limburgse vlaai. Na de lunch in het hotel rijden we een mooie route door het Zuid-Limburgse heuvellandschap, waar u zich zeker in het buitenland waant. Dit deel van ons land heeft een geheel eigen karakter met zijn steile hellingbossen, gevarieerde flora en fauna, idyllische oude dorpjes met wegkruisen, Mariakapelletjes, vakwerkhuizen, kastelen en talrijke bouwwerken opgetrokken uit mergel. Vanavond kunnen we genieten van het feestelijke kerstbuffet.

Dag 4 – Donderdag: ‘Miljoenenlijn’, Belgische Ardennen en de Eifel, ca. 235 km
Na het ontbijt rijden we naar Simpelveld. Hier heeft u de gelegenheid om in de speciale 'Miljoenenlijn' te stappen. Dit stoomtreintje rijdt op het spoor dat vroeger aangelegd is voor het vervoer van kolen uit de mijnen. Omdat het spoor door het heuvelachtige landschap aangelegd moest worden, kostte het een miljoen gulden per kilometer. Vandaag rijdt de speciale kersttrein, de Kerst Expres, en uiteraard wordt u op het station opgewacht door de Kerstman. Vanaf het station reist u met het stoomtreintje door het winterse landschap via Schin op Geul weer terug naar Simpelveld. De kosten voor deze unieke treinreis zijn exclusief en bedragen ca. € 14 p.p. (opgave bij boeking en betaling ter plaatse). Hierna rijden we zuidwaarts naar België. Via een mooie route rijden we door de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel. Onderweg zien we pittoreske dorpjes en steden als Monschau en Aken.

Dag 5 - Vrijdag: Roermond, ca. 190 km
Na het ontbijt verlaten we Maastricht en rijden noordwaarts naar Roermond, een stad met een rijke geschiedenis. De nederzetting aan de Roer bestond al in de Romeinse tijd. Roermond staat tegenwoordig bekend vanwege het grote outletcentrum dat ook vandaag geopend is. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het gezellige Santa's Village met een kerstmarkt, een ijsbaan en een glühweinbar. Na dit bezoek rijden we naar Beek, voor het afscheidsdiner waarna u naar uw uitstapplaats wordt gebracht.

Uw hotel
NH Maastricht****
Ligging: NH Maastricht ligt aan de rand van Maastricht, op ca. 2 minuten loopafstand van station Maastricht Randwijck.
Faciliteiten: receptie, liften, lounge, bistro-bar 'Bizonder', restaurant 'de Garden',à la carte restaurant en fitnessruimte. Gratis wifi in het hele hotel. Tegen betaling: Luxe gezondheidsclub met solarium, sauna, stoombad en massage. Kamers: zeer comfortabele kamers voorzien van tv, telefoon, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten, zitgedeelte en badkamer met föhn, bad of douche en toilet.
Bijzonderheden: Ontbijtbuffet en 3-gangendiner en dinerbuffet.

Maastricht