Opstaplocatie:  

MS. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam

Tijdstip afvaarten:

Zie dagtochten

Kaarten bestellen?

Indien u gebruik wilt maken van de korting, dan kunt u boeken via de link bij bijbehorende dagtochten en gebruikt u hierbij de kortingscode van de diverse dagtochten.

Kortingsactie dagtochten en rondvaarten

RONDVAART Amsterdam Skyline Cruise

Verschillende dagen t/m december 2021

Stap aan boord van de nieuwe Amsterdam Skyline Cruise van Amsterdam Boat Cruises en beleef de Skyline van Amsterdam vanaf het IJ.

Het bijzondere karakter van deze rondvaart begint al op onze afvaartlocatie, de voormalige NDSM scheepsbouwwerf, schuin aan de overkant van het Centraal Station in Amsterdam Noord.

De NDSM-werf is een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Het vrije karakter, de postindustriële gebouwen en de creatieve sfeer vormen het decor waar cultuur, zelforganisatie en stedelijke ontwikkeling samenkomt.

Vanaf onze afvaartlocatie varen we een stukje door de Amsterdamse haven (waar je normaal nooit komt) en zodra we het IJ opvaren, zien we o.a. het futuristische gebouw van filmmuseum Eye en de imposante Adam Tower liggen.

Ook varen we langs de Oostelijke eilanden met het Muziekgebouw aan ’t IJ en de Passenger Terminal Amsterdam waar jaarlijks vele grote zeecruiseschepen aanmeren.

De moderne en nieuwe architectuur langs het Amsterdamse IJ is het beste te bewonderen vanaf het water. Onze enthousiaste schipper vertelt je tijdens de rondvaart uiteraard over alles wat er te zien is.

Bij mooi weer is het genieten op het panorama dek van het schip, waar u onbelemmerd zich heeft op de Skyline van Amsterdam. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar u kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

* Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : MS. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam (ruime parkeergelegenheid)

Tijdstip afvaart                                                : Verschillende tijden per dag en verschillende dagen per week (duur rondvaart 75 min.)

Speciaal tarief leden per volwassene           : 10% op de online-prijs van € 17,50

 

Boeken kan via: https://amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/amsterdam-skyline-cruise/ en kies ‘Boek uw tickets”, vul het aantal personen in, voer de “Kortingscode in’, bij volgende stap selecteer een datum en tijd en volg de verdere stappen. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:       MAXABC21

Dagtocht Zaanse Schans vanuit Amsterdam met de boot

Verschillende dagen t/m december 2021

In Amsterdam noord, aan de steiger van de voormalige historische NDSM werf, ligt het schip voor u gereed. De trossen gaan los en na afvaart zitten we direct op het IJ, waar we tussen de vrachtschepen en wellicht een passerend cruise schip koers zetten naar Zaandam. We varen o.a. door het havengebied van Amsterdam, de op één na grootste haven van Nederland.
De vaartocht naar de Zaanse Schans duurt ongeveer 2 uur.

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld, Port of Amsterdam, oftewel; de haven van Amsterdam, en later heeft u een prachtig mooi uitzicht over de Zaan en de Zaanse Schans. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar zich ook de catering bevindt.

Na de schutting in de Wilhelminasluis varen we de Zaan op. Dit was vanaf 1800 het centrum van de ‘food industry’. Vooral cacao import door de Amsterdamse haven leidde tot groei en bloei van aanvankelijk kleine bedrijfjes zoals Blooker en Van Houten cacao. Maar ook grote namen zoals Verkade, Lassie, Droste, Duyvis en Bruynzeel hebben hier hun roots. De vaartocht over de Zaan door ’s wereld oudste industriegebied biedt uitzichten op oude pakhuizen en de historische fabrieken.

We meren af bij de Zaanse Schans. Hier heeft u 2 uur de tijd om rond te lopen en het dorp te verkennen. Wat niet veel mensen weten, is dat de Zaanse Schans een woon-werkgebied is anno 1850, wat vrij toegankelijk is om te bezoeken. Het bestaat al sinds 1961. U treft hier de eerste kruidenierswinkel van de heer Albert Heijn. Zijn latere supermarktconcern dat uitgroeide tot Ahold heeft nog steeds zijn hoofdkantoor in Zaanstad. Verder zijn de plaatselijke molens beroemd. U kunt er een paar bezichtigen en hun producten kopen: specerijen en mosterd.

Om 16.00 uur varen wij in 2 uur weer terug naar Amsterdam.
Nadat we door de Wilhelminasluis gegaan zijn komen we uit op Zijkanaal ‘G’ en al snel zitten wij op ’t IJ. Hier varen we tussen de zeescheepvaart van- en naar de Noordzee. Tenslotte meren we af in Amsterdam noord aan de steiger van de voormalige historische NDSM werf. Met het gratis NDSM pontje naast onze afmeerlocatie bent u in 20 minuten aan de overkant van ’t IJ bij Amsterdam centraal. Zo heeft u in één dag per boot en te voet ons mooie Nederlandse cultureel erfgoed in de Zaanstreek ervaren- een fantastische ervaring!

Tijdens de vaart serveren wij consumpties en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

* Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : MS. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam (ruime parkeergelegenheid)

Tijdstip afvaarten                                           : verschillende tijden per dag en verschillende dagen per week  (duur rondvaart 6 uur incl. bezoek Zaanse Schans)

Speciale korting leden per volwassene     : 10% op de online-prijs van € 39,50

 

Boeken kan via:  https://amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/zaanse-schans/ en kies ‘Boek uw tickets”, vul het aantal personen in, voer de “Kortingscode in’, bij volgende stap selecteer een datum en tijd en volg de verdere stappen. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:       MAXABC21

Rondvaart – Brunch – bezoek Kerstcircus Haarlem – incl. pendel vanuit Amsterdam

Verschillende dagen in december 2021 en januari 2022

Amsterdam Boat Cruises heeft voor u een mooi kerstarrangement samengesteld.

U wordt hartelijk ontvangen op ons mooie ruime schip “Rijnvaert”, waarna u gaat genieten van een 2-uur durende rondvaart in kerstsfeer. Tijdens de rondvaart wordt er een heerlijk brunchbuffet geserveerd. Hierna brengt een luxe touringcar u naar het Kerstcircus in Haarlem.
Na een ca. 2,5 uur durende voorstelling met Hans Klok brengt de luxe touringcar u weer terug naar de opstapplaats van het schip, waarna u nog kunt nagenieten van deze heerlijke middag.

Programma
11.45 uur    Inschepen op ons schip ‘River Dream”
12.00 uur    Vertrek voor een 2-uur durende rondvaart “door de haven van Amsterdam en serveren wij een brunch-buffet in kerstsfeer
14.00 uur    Aankomst opstapplaats
14.15 uur    Vertrek van de bus (naast de opstapplaats) naar het kerstcircus in Haarlem
15.15 uur    Aankomst kerstcircus in Haarlem
15.30 uur    Start voorstelling met Hans Klok
18.00 uur    Einde voorstelling
18.15 uur    Vertrek bus naar opstapplaats schip
19.00 uur    Aankomst opstapplaats

Opstaplocatie                                                  : MS. van Riemsdijkweg 57, 1033 RC Amsterdam

Tijdstip afvaart                                                : 12.00 uur (Inschepen 11.45 uur)

Retour Amsterdam                                        : ca. 19.00 uur

Speciaal tarief leden per volwassene      : 10% op de online-prijs van € 92,50*

 

Boeken kan via: https://amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/rondvaart-brunch-bezoek-kerstcircus-haarlem-incl-pendel-met-bus/ en selecteer een de data via ‘Kies een Datum’ en vul de juiste tijd in. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:             MAXABC21

 

Havenrondvaart vanuit Amsterdam

Verschillende dagen t/m maart 2022

Stap aan boord van de nieuwe havenrondvaart van Amsterdam Boat Cruises, officieel partner van Port of Amsterdam en word onderdeel van het heden, verleden en de toekomst van de Amsterdamse haven. De plek waar alles groots en meeslepend is.

Hoewel Amsterdam zich al in de 17de eeuw ontwikkelde tot een belangrijke wereldhaven, wordt de basis van de huidige Europese zeehaven gelegd tijdens de opkomst van de industriële revolutie in de 19e eeuw. Het nieuwe Noordzeekanaal bood in tegenstelling tot de Zuiderzeeroute een kortere, directe verbinding met de Noordzee. Dit stimuleerde overzeese handel en daarmee ontstond de Amsterdamse havenregio, waartoe ook de zeehavens van IJmuiden (Velsen), Beverwijk en Zaanstad behoren.

Na het inschepen gaan de trossen los en leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof u er zelf bij bent!

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld, die ook rap aan het veranderen is. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar ook de catering zich bevindt.

NDSM-werf

Elke zijhaven die we passeren heeft zijn eigen unieke functionaliteit en uitstraling. Dat begint al bij het vertrekpunt aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, waar al sinds 1894 scheepsbouw en -reparatie plaatsvindt en nu multinational Damen Shiprepair is gehuisvest.

Tijdens de vaart serveren wij consumpties, koffie met ovenheerlijke appelgebak en een kleine kaart met diverse snacks tegen contante betaling en/of pin.

* Voor deze vaartocht zetten wij een schip met bovendek in.

Zolang de COVID-19 maatregelen nog van pas zijn, voldoen wij aan de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

 

Opstaplocatie                                                  : MS. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam (ruime parkeergelegenheid)

Tijdstip afvaarten                                            : verschillende tijden per dag en verschillende dagen per week (duur rondvaart 2 uur)

Speciale korting leden per volwassene      : 10% op de online-prijs van € 22,50

 

Boeken kan via: https://amsterdamboatcruises.nl/rondvaarttocht/havenrondvaart-2-uur/ en kies ‘Boek uw tickets”, vul het aantal personen in, voer de “Kortingscode in’, bij volgende stap selecteer een datum en tijd en volg de verdere stappen. Maak bij het invullen van uw gegevens gebruik van de KORTINGSCODE:       MAXABC21