Locatie: Windmill Cruises, Kalverringdijk 21A, 1509 BT Zaandam.

Datum en tijd: de actie loopt van 1 september t/m 30 september 2019.

Speciale MAX-Ledenprijs: € 11,00 p.p. 

Inbegrepen:

- Rondvaart Zaanse Schans met Windmill Cruises (duur: 30 minuten).
- Koffie, thee en appelgebak op de boot
- Bezoek aan de houtzaagmolen het Jonge Schaap (duur 15-30 minuten).

U kunt hier online reserveren

Kortingsactie Zaanse Schans

Ontdek de heldenrollen van onze Zaanse molens! Zonder deze ‘Hollandse helden’ had Nederland helemaal geen Gouden Eeuw en VOC gekend. Ook zo benieuwd naar het ware verhaal? Leer de geheimen kennen van de molens tijdens een rondvaart van 45 minuten. 

Vaar mee met deze unieke heldentocht en raak geïnspireerd en verwonderd door ons Zaanse Wereld Erfgoed. Leer de geheimen kennen van de molens. Onze helden. Onze helden in zicht...

Speciaal voor onze MAX-leden heeft Windmill Cruises een kortingsactie samengesteld. U stapt de rondvaartboot in op de Zaanse Schans. Tijdens de tocht ontvangt u een stuk appelgebak met koffie of thee. Tijdens de tocht maakt u een stop bij de houtzaagmolen het Jonge Schaap..

Windmill Cruises biedt een haltestop bij de genoemde molen waardoor er eenvoudig in- en uit te stappen is zonder een grote loopafstand. Vervolgens vaart u weer retour met de boot naar de hoofdsteiger op de Zaanse Schans. De Zaanse Schans leent zich uitstekend voor een dag-beleving. Tips zijn bijvoorbeeld het Zaans museum, Verkade Experience, CacaoLab, Henri Willig (Catharina Hoeve), clogs (klompen), het Bakkerijmuseum en pannenkoekenhuis De Kraai.

Tussen 11.00 - 16.00 uur gaat er elk half uur een afvaart. We adviseren om vijf minuten van te voren aanwezig te zijn. Op vertoon van een (online) ticket heeft u toegang tot de boot.

Zaanse Schans beschikt uiteraard over een grote parkeerplaats. Ook is het mogelijk om met de trein (station Zaanse Schans) te reizen. Loopafstand van het station naar de Zaanse Schans is 10 minuten. Vanaf Centraal Station Amsterdam rijden de bussen van Connexxion rechtstreeks naar de Zaanse Schans.

Zaanse Schans