MAX Tickets

Locatie:
Westergasfabriek
Haarlemmerweg 8E
1014 BE Amsterdam

Prijs: € 49,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Dinsdag 3 januari '23   RESERVEREN
Woensdag 4 januari '23  RESERVEREN
Dinsdag 10 januari '23 RESERVEREN
Woensdag 11 januari '23 RESERVEREN

Inclusief

  • Rondleiding met gids over de Westergas
  • Pauze met koffie/thee en taartje
  • Bezoek Fabrique des Lumières

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Op het unieke Westergas terrein in Amsterdam komen historie en vernieuwende ideeën samen. Met de heropening in 2003 is de Westergas van fabriek tot cultuurpark getransformeerd. Graag laten wij u met dit arrangement kennismaken met het verleden, heden en de toekomst.

Rondleiding Westergas
Laat je meenemen op avontuur over Westergas. Na ontvangst neemt de gids u mee in het verhaal van de Westergas en langs de iconische gebouwen van de voormalige gasfabriek. Na een pauze bij restaurant Bar Kantoor met een heerlijk kopje koffie of thee en een lekker gebakje, wordt het programma vervolgt met een bezoek aan Fabrique des Lumières waar u kunst tot leven ziet komen!

Fabrique des Lumières
Het begon allemaal in Parijs in 2018 met de opening van Atelier des Lumières, gecreëerd door Culturespaces. In een paar jaar tijd trok dit digitale immersive kunstcentrum meer dan drie miljoen bezoekers, die hier gedigitaliseerde werken konden ontdekken van kunstenaars als Vincent van Gogh, Claude Monet, Gustav Klimt en Salvador Dalí. In 2022 opende Culturespaces eenzelfde digitaal kunstcentrum in de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam: Fabrique des Lumières. Met 3.800 m2 aan videokunst is Fabrique des Lumières niet alleen het grootste digitale kunstcentrum in Nederland, maar ook de meest magische kunstbeleving van dit moment. In de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam vormt u zelf het middelpunt en straalt de kunst. Ervaar hoe de kunst tot leven komen door geavanceerde technologie, licht en meeslepende muziek.

Tijdschema  
13.00 - 13.30 Ontvangst met koffie/thee bij Restaurant Bar Kantoor
13.30 - 14.30 Rondleiding met gids over het Westergas terrein
14.30 - 15.15 Pauze met koffie/thee en gebak bij Restaurant Bar Kantoor
15.15 - 16.30 Wandelen naar Fabrique des Lumières
16.30 - 17.00 Ontvangst en bezoek Fabrique des Lumières op eigen initiatief