Datum Reserveren
Donderdag 30 juni 2022 Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 39,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

 

Ontvangst aan boord: 10.45 uur
Vertrek: 11:00 uur
Einde: +- 14:00 uur

Locatie inschepen
Rederij van Hulst
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slecht € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

MAX Haringparty inclusief vaartocht Kagerplassen

Aan boord van een van de luxe schepen (met bovendek) wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. U vaart vanaf de opstapplaats in Leiderdorp richting de Kagerplassen. Dit zijn verschillende grote meren met veel kleine eilandjes tussen de Noordzeekust en de stad Leiden. Tussen de polders en molens vaart u in een waterrijke wereld met prachtige natuur, vergezichten en veel watervogels. Ook treft u op de Kagerplassen veel watersporters.

-

Tijdens de vaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf “Ouwehand”. Dit maakt onderdeel uit van visserijconcern Parlevliet en Van der Plas. De haring wordt geserveerd met vers gesneden uitjes, witte bolletjes, salade en heerlijke garnituren.

** Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.

 

Inbegrepen:

  • Hollandse nieuwe haring vers aan de staart

  • Hollandse nieuwe haring in stukjes

  • Vers gesneden uitjes

  • Huisgemaakte salade

  • Witte bolletjes

  • Stokbrood met kruidenboter

  • Garnituur: Amsterdamse uitjes en augurk