MAX Tickets
Datum & Locatie Reserveren
Zondag 10 oktober 2021 Rotterdam Reserveer hier!
Zondag 17 oktober 2021 Zutphen Reserveer hier!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. 
Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Prijs: € 10,00* p.p.

* inclusief reserveringskosten

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Klantenservice

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Het is vanzelfsprekend dat wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet volgen. De veiligheid en het welzijn van onze Leden, bezoekers, gasten en medewerkers hebben wat dat betreft onze hoogste prioriteit. 

Mensen die reeds een ticket hebben gekocht worden via e-mail door Ticketpoint geïnformeerd. 

Voor informatie omtrent de genomen maatregelen door het Nieuwe Luxor Theater, klik hier .
Voor informatie omtrent de genomen maatregelen door Theater Hanzehof, klik hier .

Ook dit jaar organiseert MAX exclusief voor haar leden op diverse plaatsen in Nederland een middag vol spektakel, entertainment, gezelligheid en informatie. Bovendien maakt u kans op leuke prijzen!

Ontvangst
Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u in de foyer van het theater. Om 14.00 uur begint de MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma. Tijdens de pauze krijgt u een hapje en een drankje en rond 17.00 uur is de Ledendag weer afgelopen.

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een prachtige lezing van hoogleraar Erik Scherder in samenwerking met Cor Bakker of Jan Vayne.  Als geen ander weet hij boeiend te vertellen over de waarde van muziek van jong tot oud. Wat doet muziek met je, waarom geniet je überhaupt van muziek? Muziek kan je weer gelukkig maken, het kan pijn doen verminderen, maar hoe werkt dat dan?

Erik Scherder
LOCATIE DATUM AANVANG

Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
(met Cor Bakker)

Zondag 10 oktober 2021 14.00 uur

Theater Hanzehof, Zutphen
(met Jan Vayne)

Zondag 17 oktober 2021 14.00 uur
Jan Vayne
Cpr Bakker

 

Verder informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!

Na de pauze krijgt u een optreden van The Dutch Tenors! De mannen van The Dutch Tenors speelden voorheen diverse hoofdrollen in musicals en opera's. Vanaf nu zingen ze samen als The Dutch Tenors. Ze zingen 'Classical Pop' repertoire. Voorbeelden van dit repertoire zijn Andrea Bocelli en Josh Groban.

The Dutch Tenors