MAX Tickets

Datum: 23 februari & 23 maart 2023
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: Boscafé De Beken in Renkum

Speciale MAX-leden prijs : €18,50  p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Donderdag 23 februari 2023 Reserveren
Donderdag 23 maart 2023 Reserveren

Inbegrepen:

  • Lezing door ecoloog
  • 1x Koffie/thee met appelgebak bij ontvangst
  • 1x Koffie/thee in de pauze

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

MAX Wolvenlezing op de Veluwe

Speciaal voor MAX leden organiseren wij een exclusieve Wolvenlezing!

Er wordt veel over de terugkeer van de wolf op de Veluwe gesproken in de media. Welk beeld wordt er geschetst en klopt dit wel? Bijna iedereen heeft ondertussen wel een mening over de wolven op de Veluwe en in Nederland, maar wat weten we nu echt over ze? Ecoloog en wolvenkenner Marc Wilbers vertelt tijdens deze wolvenlezing het eerlijke verhaal over de wolf. De geschiedenis en de ecologie van de wolf, maar ook de voor- en nadelen van de terugkeer naar de Veluwe en de actuele stand van zaken.

Marc Wilbers: ‘Ik geef al jaren lezingen over de wolf. 25 jaar geleden kwam ik oog in oog te staan met een wolf in Duitsland en dit heeft mijn fascinatie voor dit prooidier doen vergroten. Ik heb me in de wolf verdiept en onderhoudt contacten met Amerikaanse en Duitse collega’s, in die landen hebben ze immers veel ervaring met de wolf in het wild. Van het Liebniz instituut uit Berlijn heb ik een doodgereden wolf gekregen die ik heb laten opzetten. Die neem ik altijd mee als ik een lezing verzorg. Een lezing waarin ik probeer het eerlijke verhaal te vertellen aan geïnteresseerden. ’

 

Lezing
Programma  
19:00 uur Ontvangst met 1 x koffie/thee
20.00 uur Lezing deel 1
20.15 uur Pauze inclusief 1 x koffie/thee
20.30 uur Lezing deel 2
21.30 uur Einde