MAX Tickets
Datum Reserveren
Dinsdag 5 oktober 2021 Reserveren

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 39,50 p.p.
( inclusief servicekosten )

Inbegrepen:

  • 2 consumpties per persoon*
  • Vaartocht van +- 2,5 uur
  • Pretzels ( Duitse krakelingen ), Deutsche Wurst  (diverse Duitse worsten met brood en mosterd) en Kalte Platte (Diverse Duitse vleeswaren, kaas, roggebrood, augurken, radijsjes en gevulde eitjes)
    * extra consumpties aan boord zijn tegen betaling

Ontvangst aan boord: 12:45 uur
Vertrek: 13.00 uur
Einde rondvaart: 15.45 uur

Locatie inschepen
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

In navolging op de succesvolle Haringparty’s en de MAX Lekkerbekkenvaart op het water, organiseren wij, wederom in samenwerking met Rederij van Hulst, de MAX Oktoberfest Vaart. Tijdens deze prachtige vaartocht kunt u, zoals de naam al verraadt, genieten van een gezellig Oktoberfest met muzikale omlijsting, onder het genot van Pretzels, Duitse worsten, diverse lekkere hapjes, bier, schnapps en wijn.

Aan boord van het luxe schip , de River Queen, wordt u ontvangen door de gastvrije CREW van Rederij van Hulst. Om 13.00 uur zet de boot koers richting de Kagerplassen. Dit zijn diverse grote meren met veel kleine eilandjes tussen de Noordzeekust en de stad Leiden. Tijdens de vaart geniet u van gezellige muziek en heerlijk eten en drinken.

Oktoberfest

Kagerplassen
Kagerplassen zijn diverse grote meren met veel kleine eilandjes tussen de Noordzeekust en de stad Leiden. Ze vormen een langgerekt stelsel van ondiepe veenplassen dat zich uitstrekt tussen de Merenwijk in Leiden en de zuidpunt van de Haarlemmermeer. Van zuidwest naar noordoost liggen er de volgende plassen: 't Joppe, de Spriet, de Laeck, de Warckerleede, Zweiland (de grootste plas), het Norremeer, de Eijmerspoel, de Dieperpoel (de meest noordelijke plas), Spijkerboor en Kever (de meest oostelijke grote plas).

Ook de vijf kleine plassen ten oosten en zuiden van de hoofdplassen worden nog tot de Kagerplassen gerekend. De plassen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 250 ha. Ze vormen een onderdeel van het boezemstelsel binnen het Hoogheemraadschap van Rijnland en hebben een belangrijke functie bij het bergen en doorvoeren van water. Na de veenontginning zijn de plassen door afkalving en erosie langzaam groter geworden. 

Uiteraard houden wij rekening met de Corona-maatregelen. Denk hierbij aan looproutes, extra hygiënemaatregelen en optimale begeleiding tijdens de activiteiten, natuurlijk allemaal op een veilige afstand van 1,5 meter. Veiligheid staat voorop; voor bezoekers én medewerkers. 

Rederij Van Hulst