MAX Tickets

Locatie: Royal Delft aan de Rotterdamseweg 196 in Delft

Prijs: € 63,95 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Tijd en tijdsduur: 10:30 uur - 14:00 uur

Inbegrepen:

 • Entree Royal Delft + fabriek
 • Koffie/thee met gebak

 • Schilderworkshop + verzendkosten ( uw tegel wordt later toegezonden )

 • Hollandse lunch bestaande uit soep, diverse broodjes, kroket, yoghurt, koffie, thee, water en jus d’orange

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Donderdag 21 oktober 2021 Reserveren

 

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Ontdek en beleef het ambacht!

Royal Delft Museum is het thuis van Delfts Blauw en ander Delfts aardewerk. Delfts Blauw wordt hier namelijk al sinds 1653 met de hand gemaakt. Tijdens een bezoek ziet u hoe het aardewerk tot op de dag van vandaag met de hand wordt gemaakt. Ontmoet de meester-schilders en ontdekt de complete geschiedenis van Delfts Blauw aardewerk in het museum.

De oorsprong en kern van Royal Delft is het hand beschilderen van hoogwaardig Delfts Blauw. Het decoreren begint met het aanbrengen van de contouren met houtskool waarna de plateelschilders de details uit de vrije hand vormgeven met speciale penselen van marter- en eekhoornhaar. De verf is op waterbasis en kleurnuances ontstaan door de verf minder of meer te mengen met water. Het Delfts Blauw decor wordt geschilderd met een kleurstofmengsel dat volgens eeuwenoude receptuur voor het overgrote deel bestaat uit kobaltoxide. Door chemische reacties tijdens het bakproces verkleurt het – onder het glazuur verborgen – in zwart geschilderde patroon naar blauw.

Na ontvangst met koffie of thee met gebak, bezoekt u de Royal Delft Experience. Tijdens de rondleiding ontdekt u alles over de geschiedenis, het ambacht en de innovatie van dit koninklijke bedrijf. Ook brengt u een bezoek aan de fabriek van Royal Delft!

Na de inspirerende rondleiding gaat u zelf aan de slag met de verf die de producten van Royal Delft zo iconisch maken en beschildert u uw eigen tegel welke u later toegezonden krijgt.

U brengt later ook een bezoek aan de winkel van Royal Delft, maar geniet eerst nog van een heerlijke Hollandse lunch, bestaande uit Soep, diverse broodjes, kroket, yoghurtje, koffie, thee, water en jus d’orange

Let op: vanaf 25 september moet u een coronatoegangsbewijs tonen voor toegang. U kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs:
  Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs
  Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

Geniet van een heerlijke Hollandse lunch, bestaande uit soep, diverse broodjes, kroket, yoghurtje, koffie, thee, water en jus d’orange

Programma  
10:00 uur Ontvangst met koffie/thee en gebak
10:45 uur Start Royal Delft rondleiding inclusief bezoek aan het museum en de fabriek
13:00 uur Hollandse lunch, bestaande uit soep, diverse broodjes, kroket, yoghurtje, koffie, thee, water en jus d’orange
14:15 uur Bezoek aan de Royal Delft winkel