MAX Tickets

Locatie: Paleis Het Loo aan het Koninklijk Park 16, Apeldoorn

De hoofdingang met parkeerplaats ligt aan de Amersfoortseweg.

Prijs: € 42,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Datum Reserveren
Donderdag 9 april  Reserveer nu!
Vrijdag 17 april Reserveer nu!

Inclusief:

  • Koffie of thee & Lekkernij
  • Rondleiding
Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Na ontvangst met een kopje koffie of thee en een lekkernij krijgt u een lezing over de Vernieuwing & Verbouwing van Paleis Het Loo in de Tuigenkamer van het Stallencomplex.

Hierna volgt de rondleiding en nemen de gidsen u mee, waarbij o.a. een bezoek wordt gebracht aan het paleisdak. Van hieruit heeft u een uniek uitzicht op de Tuinen aan de achterzijde en het grootse bouwproject aan de voorzijde.

Na de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid rondkijken in de tuinen en stallen en/of een bezoek brengen aan één van horecalocatie(s).

 

uit
Tijdschema

10:30 uur                    

Ontvangst met een kopje koffie of thee en een lekkernij.

11:00 uur  

Aanvang van een lezing over de Vernieuwing & Verbouwing van Paleis Het Loo in de Tuigenkamer van het Stallencomplex.

11:45 uur

Aanvang van de rondleiding. Onze gidsen nemen u (in 2 groepen) mee, waarbij o.a. een bezoek wordt gebracht aan het paleisdak. 

13:00 uur Einde van het programma. Uw kunt op eigen gelegenheid rondkijken in de tuinen en stallen en/of een bezoek brengen aan één van de horecalocatie(s).
17:00 uur Sluitingstijd