MAX Tickets

Datum: Donderdag 2 & dinsdag 7 april 2020

Tijd: 10:30 - 16:00 uur

Locatie: gebouw Keulse Pot (naast de fabriek)
Royal Talens Experience Centre is gevestigd aan de Sophialaan 46, 7311 PD in Apeldoorn

Prijs: € 59,95 p.p. incl. reserveringskosten.

Datum Reserveren
Donderdag 2 april Reserveer nu!
Dinsdag 7 april Reserveer nu!

Inbegrepen:

  • Koffie/thee met wat lekkers
  • Rondleiding door de verffabriek van Royal Talens
  • Lunch
  • Acryl Pour-workshop van 2,5 uur
  • Workshopmaterialen
  • Een goodiebag t.w.v. €15

Bereikbaarheid
Voor de routebeschrijving klikt u hier

 

 

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

De Royal Talens verffabriek is sinds 1899 gelegen op steenworp afstand van het NS station in Apeldoorn, het gebouw is inmiddels een industrieel monument en het bedrijf een belangrijke speler in de internationale creatieve wereld van ambacht en kunst. Na het ontvangst met koffie en iets lekkers maak je tijdens een speciale rondleiding door de verffabriek kennis met het volledige productieproces; van kleurrijke pigmenten tot hoogwaardige kunstenaarsverf. U maakt kennis met het vakmanschap van de medewerkers; zij laten zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van verf en pastels. Na een gezonde en smakelijke lunch gaat u actief aan de slag met de verfmaterialen tijdens de Acrylic Pour-workshop van kunstenares Siona Snel. 
 
Samen gaat u aan de slag met de trend van dit moment. Bij Acrylic Pouring verdun je de acrylverf, zodat je het kunt gieten. Leer hoe dit op een goede manier verdunt, zonder dat de kwaliteit van de verf achteruit gaat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal Pouring Medium en een ondergrond van rond kurk. Het thema van deze workshop is edelstenen. In edelstenen zie je altijd mooie laagjes en lijnen die met pouring eenvoudig na te maken zijn. Er wordt gewerkt met een zogenaamde ‘dirty pour’. Daarbij giet je de verschillende kleuren eerst bij elkaar, voordat je het op je canvas giet. Werk met transparante lijnen of voeg glinsteringen en glas toe. Voor de fijne lijntjes zult u in de workshop gebruik maken van de nieuwe Talens Art Creations effect liners. Uiteraard leert u ook hoe de 'cellen' gemaakt worden. Kunstenares Siona Snel legt uit hoe u uw gietsel enigszins kunt voorspellen, maar toch blijft het elke keer een verrassing, dat maakt het extra spannend! Het duurt twee dagen voordat de verf droog is, dus het kunstwerk wordt nagestuurd. Na afloop van deze artistieke middag krijgt u een goodiebag mee naar huis. 

Tijdschema  
10:30 - 10:45 uur Ontvangst en welkom met koffie/thee
10:45 - 12:00 uur Rondleiding fabriek Royal Talens 
12:00 - 13:00 uur Lunch
13:00 - 15:30 uur Workshop Acrylic Pour 
15:30 - 16:00 uur Afronding en bezoek aan de Royal Talens winkel 

 

rt23