Datum Reserveren
Donderdag 18 november 2021 Reserveer nu!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 39,50 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten)

Inbegrepen:

 • Vaartocht 
 • Stamppottenbuffet ( Zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot, hutspot en diverse garnituren )

Ontvangst aan boord: 11:45 uur
Vertrek: 12:00 uur
Einde: +- 15:15 uur

Locatie inschepen
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

MAX Stamppotten Cruise

een heerlijk stamppottenbuffet

Aan boord wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. Om 12.00 uur zet de boot koers voor een mooie naar de Kagerplassen. De Kagerplassen vormen een langgerekt stelsel van ondiepe veenplassen dat zich uitstrekt tussen de Merenwijk in Leiden en de zuidpunt van de Haarlemmermeer. Van zuidwest naar noordoost liggen er de volgende plassen: 't Joppe, de Spriet, de Laeck, de Warckerleede, Zweiland (de grootste plas), het Norremeer, de Eijmerspoel, de Dieperpoel (de meest noordelijke plas), Spijkerboor en Kever (de meest oostelijke grote plas).

Tijdens de vaart kunt u genieten van een heerlijk stamppottenbuffet bestaande uit zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot en hutspot. Deze worden rijkelijk geserveerd met rookworst, gehaktballetjes in jus en gebakken spekjes. En natuurlijk met heerlijke garnituren van zilveruitjes, augurken, mosterd en piccalilly. 

Extra consumpties aan boord zijn tegen betaling. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.

Let op: vanaf 25 september moet u een coronatoegangsbewijs tonen voor toegang. U kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs:
  Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie meestal geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Bent u op of na 14 augustus 2021 met Janssen geprikt? Dan is uw vaccinatie in Nederland na 28 dagen geldig. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs
  Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.