Datum Reserveren
Donderdag 18 november 2021 Reserveer nu!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 39,50 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Stamppottenbuffet ( Zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot, hutspot en diverse garnituren )

Ontvangst aan boord: 11:45 uur
Vertrek: 12:00 uur
Einde: +- 15:15 uur

Locatie inschepen
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

MAX Stamppotten Cruise

een heerlijk stamppottenbuffet

Aan boord wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. Om 12.00 uur zet de boot koers voor een mooie naar de Kagerplassen. De Kagerplassen vormen een langgerekt stelsel van ondiepe veenplassen dat zich uitstrekt tussen de Merenwijk in Leiden en de zuidpunt van de Haarlemmermeer. Van zuidwest naar noordoost liggen er de volgende plassen: 't Joppe, de Spriet, de Laeck, de Warckerleede, Zweiland (de grootste plas), het Norremeer, de Eijmerspoel, de Dieperpoel (de meest noordelijke plas), Spijkerboor en Kever (de meest oostelijke grote plas).

Tijdens de vaart kunt u genieten van een heerlijk stamppottenbuffet bestaande uit zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot en hutspot. Deze worden rijkelijk geserveerd met rookworst, gehaktballetjes in jus en gebakken spekjes. En natuurlijk met heerlijke garnituren van zilveruitjes, augurken, mosterd en piccalilly. 

Extra consumpties aan boord zijn tegen betaling. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.

Uiteraard houden wij rekening met de Corona-maatregelen. Denk hierbij aan looproutes, extra hygiënemaatregelen en optimale begeleiding tijdens de activiteiten, natuurlijk allemaal op een veilige afstand van 1,5 meter. Veiligheid staat voorop; voor bezoekers én medewerkers.