MAX Tickets

Locatie: Café Brasserie Dudok aan de Hofweg 1a in Den Haag

Prijs: € 21,50 p.p. (inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Wegens succes verlengd!

Datum Reserveren
Woensdag 2 oktober 2019 Reserveer nu!
Donderdag 10 oktober 2019 Reserveer nu!

Inclusief:

  • Koffie of thee & Dudok appelgebak
  • Rondleiding

Bereikbaarheid
Voor de ingang van het ProDemos bezoekerscentrum is een Stop & Go voor busvervoer. Meer informatie over het vervoer naar Café Dudok en ProDemos.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Al eeuwenlang is het Haagse Binnenhof het centrum van de Nederlandse politiek. Het Binnenhof, de Ridderzaal, het Torentje van de minister-president en de Hofvijver in Den Haag behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je midden in het hart van onze democratie. Dit is de plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden. Maar ook waar toekomst wordt gemaakt.

MAX Staten-Generaaltour neemt je mee naar de Eerste Kamer der Staten-Generaal, waar al sinds de 17e eeuw wordt vergaderd. Bestijg de trappen van de Ridderzaal met zijn vele historische details en bekijk de troon waarop Koning Willem-Alexander de Troonrede voorleest tijdens Prinsjesdag. Tot slot volgt een bezoek aan de Tweede Kamer.

Voor deze activiteit dient u goed ter been te zijn. Indien dit niet het geval is verwijzen wij u graag naar het Binnenhof arrangement.
Met MAX naar het Binnenhof

Dudok
Tijdschema
11:00 uur Ontvangst vanaf 11:00 uur met 2 x koffie/thee en appelgebak bij café Dudok
12:15 uur Start Staten-Generaaltour* 
14:00 uur Einde programma

* In de Eerste en Tweede kamer gelden veiligheidsmaatregelen. Informatie hierover is te vinden op de website van de Tweede Kamer. Onze rondleidingen starten daarom stipt op tijd, er is geen mogelijkheid voor uitloop. Houdt u hier rekening mee. Voor alle rondleidingen geldt tevens dat zowel de Eerste en Tweede Kamer als de Ridderzaal onverwacht gesloten kunnen worden voor publiek. Helaas hebben wij daar geen invloed op. In dit geval zal er een rondleiding over het Binnenhof aangeboden worden.

Tweede Kamer Rondleiding