Datum: 1 juni 2019 t/m 31 augustus 2019

Openingstijden:
Elke dag open van 10:00 – 17:00

Locatie:
Tassenmuseum Amsterdam
Herengracht 573
1017 CD Amsterdam

Prijs: € 13,- ( i.p.v. € 26,- ) voor twee personen
Let op! deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen/kortingspassen

Reserveren
U kunt deze kortingsactie online boeken

Reserveren

Promotiecode: MAXTASSENMUSEUM2019

Om gebruik te kunnen maken van de promotiecode, dient u lid te zijn van Omroep MAX.

Museumjaarkaart
Indien u een Museumjaarkaart heeft, dan hoeft u geen ticket te bestellen en kunt u met uw Museumkaart naar binnen.

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar. U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Voorwaarden:

  • 2 entree tickets individueel volwassene zónder korting voor de prijs van 1 ( 26 Euro wordt 13 Euro)
  • De actiecode geldt van 1 juni t/m 31 augustus 2019
  • De algemene voorwaarden van het Tassenmuseum zijn van toepassing:  https://tassenmuseum.nl/algemene-voorwaarden/

Met korting naar het Tassenmuseum

Met de expositie Bags in Bloom haalt het Tassenmuseum de natuur letterlijk en figuurlijk naar binnen. 

Van veldbloem tot gecultiveerde bloem, van vergezicht tot landschap. Van exotische bladsoort tot klassiek bloemstilleven. Van delicaat geborduurde ‘dijzakken’ tot overladen petit point tassen. Van gros point techniek tot abstracte botanische patronen. Van de ‘Cherry Blossom’ bowling bag van Louis Vuitton x Takashi Murakami tot een feeëriek geïllustreerde Prada x James Jean tas.

Handtas van bamboe en hout

Foto: De 'It-bag' van 2016 - handtas van bamboe en hout, 1970-1979

Bags in Bloom laat zien dat de natuur een eeuwige inspiratiebron is, óók voor de makers en dragers van de tas. Tijdens Bags in Bloom bekijkt u wisselende installaties van Nature Artist Frank Bruggeman. Karin Looijesteijn, Meester in Bloemen, creëert middels haar originele, eigenwijze bloemsierkunst de natuurbeleving in de Stijlkamers van het Huis.

Tijdens Bags in Bloom bekijkt u wisselende installaties van Nature Artist Frank Bruggeman. Karin Looijesteijn, Meester in Bloemen, creëert middels haar originele, eigenwijze bloemsierkunst de natuurbeleving in de Stijlkamers van het Huis.

Historisch grachtenpand

Het Tassenmuseum is gevestigd in een echt Huis: een voormalige burgemeesterswoning uit de 17de eeuw. E zijn weinig grachtenpanden zijn zo goed bewaard gebleven. 

Op de bel-etage van het museum vindt u twee prachtige Stijlkamers met historische plafondschilderingen uit de 17de en 18de eeuw. Hier kunt u genieten van een feestelijke High Tea of bijzondere lunch met uitzicht op de Herengracht. In de Serre serveert het Tassenmuseum heerlijke koffie en thee, petit fours, diverse taarten en een à la carte lunch ( Let op! niet inbegrepen in de prijs ).

Sinds het museum in 2007 de deuren opende aan de Herengracht in Amsterdam trekt het met haar wereldberoemde vaste collectie en variërend en inspirerend programma jaarlijks zo’n 70.000  bezoekers uit binnen- en buitenland.

Winkel
In de winkel ontdekt u een zorgvuldig samengestelde collectie, van bijzondere tassen en accessoires, tot boeken en cadeauartikelen.