Datum Reserveren
13 maart Reserveer nu!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Prijs: € 39,50 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten)

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • Quick lunch ( Soep, bruin broodjes kaas, wit broodjes ham, kroket met mosterd en 1x koffie of thee )

Ontvangst aan boord: 11:15 uur
Vertrek: 11:30 uur
Einde: +- 14:30 uur

Locatie inschepen
Zijldijk 30
2352 AB Leiderdorp

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets
Klantenservice

Voorjaarscruise met bezoek aan molen

Aan boord wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. Om 11.15 uur zet de boot koers voor een mooie naar de Kagerplassen. Het mooie Kagerplassengebied kenmerkt zich door de 14 gerestaureerde molens die alle nog in gebruik zijn. Onderweg stapt u uit bij één van de molens. Daar krijgt u uitleg over de werking van de molen. Deze operationele molen is een museummolen geworden. In deze molen ziet u hoe de mensen vroeger in een molen woonden.

Tijdschema  
11:15 uur Ontvangst aan boord
11:30 uur Vertrek boot richting Kagerplassen
12:00 uur Quick lunch aan boord 
13:00 uur Bezoek aan de molen
14:30 uur Terug bij opstapplaats

 

Molen

De vroegere bewoners van de Bollenstreek gebruikten molens die door paarden werden aangedreven om regen- en kwelwater te verwijderen uit hun lagergelegen weilanden. Deze ‘rosmolens’ werden in de 16e eeuw vervangen door kleine windmolens. In het begin van de 17e eeuw stonden er meer dan 80 molens in het gebied rondom de Kagerplassen. Nu zijn er daar nog ongeveer 25 van over. Een unieke ervaring!

Aan boord wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. Om 11.30 uur zet de boot koers richting de Kagerplassen.

Tijdens de vaart kunt u genieten van een Quick Lunch (kopje soep, bruin broodjes kaas, wit broodjes ham, kroket met mosterd en 1x koffie of thee).

Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.