MAX Tickets

Datum: Zaterdag 7 & 14 augustus 2021

Tijd: 13:45 - 16:30 uur

Locatie: Koetshuis "De Zadelhoff"
Zandpad 34, Breukelen

Prijs: € 44,50 p.p. incl. servicekosten.

Datum Reserveren
Zaterdag 7 augustus UITVERKOCHT
Zaterdag 14 augustus UITVERKOCHT
Zaterdag 21 augustus Reserveren 

Zaterdag 21 augustus betreft een extra concert. U kunt hiervoor tickets reserveren met €5 ledenkorting. Normaal €49,50 voor MAX leden €44,50 Gebruik hiervoor de kortingscode MAX. 

Inbegrepen:

  • Koffie/thee bij ontvangst
  • Zomerconcert Laurens van Rooyen
  • Glas Cava of anderzins 
  • Klein hapje aan het eind van het concert
  • Meet & Greet Laurens van Rooyen

Bereikbaarheid
Voor de routebeschrijving klikt u hier.

Speciaal voor leden van Omroep MAX gaan we deze zomer weer ( voor de 19e keer) van start met de beroemde zomerconcerten aan de Vecht van pianist en (film)componist Laurens van Rooyen, ook dit keer in het Koetshuis op het prachtige landgoed ‘De Zadelhoff’ in Breukelen. (vrij parkeren)

Laurens van Rooyen speelt daar op een schitterende vleugel: de zeldzame Bösendorfer. Zelf bewoner van een huis aan de Vecht weet hij meeslepend te vertellen hoe zijn internationaal bekende songs zijn geïnspireerd door deze magische omgeving, zoals menig  kunstenaar in voorbije eeuwen ook in de ban was van de Vecht. B.v. Belle van Zuijlen.

U kunt genieten van een zeer gevarieerd programma met bekende en minder bekende composities en filmmuziek. Natuurlijk zal hij ook spelen uit zijn meest recente Cd’s  ‘and the music goes on’ en ‘hello there.’  Na het concert is er de gelegenheid om de musicus persoonlijk te ontmoeten. www.laurensvanrooyen.com

Tijdschema  
13:45 - 14.30 uur Ontvangst en welkom met koffie/thee
14.30 - 15.45 uur Zomerconcert Laurens van Rooyen 
15.45 - 16.45 uur Einde concert + meet & greet