Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen, Circusplein 50, 2586 CZ Den Haag

Speciale MAX-Ledenprijs € 49,-
(excl. transactiekosten van € 1,85)

Inbegrepen:
- Toegangsbewijs
- Garderobe

Datum en tijd: De speciale prijs van € 49,- geldt op de volgende data: 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 26 september 2019: 20:00 uur
25 september 2019: 15:00 uur
25 september 2019: 19:30 uur

Duur: musical circa 3 uur inclusief pauze

U kunt deze musical online via www.anastasia.nl/omroepmax reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar Eventim,
0900-1001030.

Als MAX-lid kunt u voordelig naar deze musical! Boek nu en wees zeker van de beste plaatsen!

Anastasia

Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs. Ontdek een van de grootste mysteries van de 20e eeuw.

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: ga mee op een weergaloze reis!

Wereldwijd succes
Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical, vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums, kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.