MAX Tickets

Locatie: De Gashouder is onderdeel van de Westergas en is te vinden aan het Klönneplein 1 te Amsterdam.

Prijs: € 5,- p.p. 

Entree: 19.00 uur
deuren open 19.30 uur 

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren.

Datum Reserveren
Zondag 14 augustus 2022 Reserveren
Maandag 15 augustus 2022 Reserveren
Woensdag 17 augustus 2022 Reserveren
Donderdag 18 augustus 2022 Reserveren
Maandag 22 augustus 2022 Reserveren
Vrijdag 26 augustus 2022 Reserveren
Dinsdag 30 augustus 2022 Reserveren
Zaterdag 3 september 2022 Reserveren

Bijzonderheden
– Toegang vanaf 13 jaar. Personen jonger dan 18 jaar onder begeleiding van tenminste één volwassene.
– Jassen mogen de studio niet in. Er is een onbewaakte garderobe aanwezig.
– Geadviseerd wordt om geen tassen mee te nemen. Tassen van maximaal A4-formaat (20cm x 30cm x 10cm) zijn toegestaan; grotere tassen moeten worden opgehangen in de garderobe.
– Er mogen tijdens de show geen foto- of filmopnames worden gemaakt.
– Na aanvang geen toegang meer tot de zaal.

Klantenservice

Woon opnames bij van het MAX-programma ARIA

Operaliefhebbers opgelet!

Het programma ARIA opent ook deze zomer de deuren voor publiek.

ARIA is een muziekprogramma van Omroep MAX waarin tien operatalenten strijden om een felbegeerde hoofdprijs. In een zinderende muziekarena nemen de kandidaten het in acht afleveringen tegen elkaar op. We gaan van Mozart naar Puccini en van Wagner naar Rossini, dit alles live begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers. De opnamen van dit spannende muziekprogramma vinden deze zomer plaats, mèt publiek!

Op diverse dagen in juli en augustus vinden opnamen plaats in de Gashouder Amsterdam.

Kosten zijn € 5,00 euro per kaart. 

Over Aria

Wie beheerst het grote operarepertoire? Wie vertolkt de grote operarollen overtuigend? Wie heeft het lef en de uitstraling om de nieuwe operaster te worden? Aria heeft de deuren geopend voor talent uit alle geledingen van onze samenleving, ongeacht leeftijd, herkomst of ervaring. Een zangstudent, een verborgen natuurtalent, of iemand die zijn droom eerder heeft laten varen, maar nu de kans grijpt alsnog operaster te worden. 

ARIA

Disclaimer
Tijdens de opnames van ‘ARIA’ worden er door MediaLane TV B.V. audiovisuele opnamen gemaakt in opdracht van Omroep MAX van de deelnemers en het publiek. Door de aankoop van een toegangsbewijs tbv het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met (het maken van) deze beeld- en geluidsopnamen en draagt – zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen – alle rechten op de van de bezoeker gemaakte opnamen over aan MediaLane.

Deze overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat MediaLane het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie en alle overige mogelijke huidige- en toekomstige exploitatievormen (waaronder in ieder geval begrepen de exploitatie door middel van televisie, radio, internet, (mobiele) telefonie, kabel, satelliet, video, dvd, cd, Cd-Rom, tijdschriften etc.).

De bezoeker erkent de studio vrijwillig en op eigen risico te betreden en, indien de bezoeker daarna besmet blijkt met COVID-19, MediaLane, diens financiers, opdrachtgevers leveranciers of op de set of werkvloer aanwezige andere personen