Locatie:
Beeld en Geluid in Hilversum

Reserveren:
Het is niet meer mogelijk te reserveren

Beeld en Geluid start binnenkort een nieuw avontuur. Vanaf maandag 26 oktober starten we met de vernieuwing van ons museum in Hilversum om medio 2022 weer open te gaan met een state of the art mediamuseum! 

Exclusief voor leden van MAX opent Beeld en Geluid nog één keer haar deuren!

Op donderdagavond 8 oktober kunt u gratis een bezoek brengen aan de Experience. Ontdek de wereld van de media en ga zelf aan de slag. Kom langs en geniet van alle mooie mediamomenten. 

Ontdek de wereld van de media

In de Beeld en Geluid experience ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Dit is de vaste opstelling van ons museum. BN'ers leiden je virtueel rond in de wereld van radio en televisie. In verschillende themapaviljoens stap je in de schoenen van mediamakers, check je hoe mediawijs je bent en ontdek je het verleden van de Nederlandse media.

Reserveer gratis online via het inschrijfformulier. Er kunnen maximaal 300 personen gebruik maken van deze actie. Vol is helaas vol. Let op: u ontvangt na inschrijving een voucher die u kunt inleveren bij entree.  Ontvangt u geen voucher, dan is de experience volgeboekt.