MAX Tickets

Afvaart: 11.00 uur
Aan boord: 10.45 uur
Locatie: Veerstoep 3, Leerdam

Prijs: € 33,50 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Datum Reserveren
Donderdag 1 oktober 2020 Reserveren
Vrijdag 2 oktober 2020 Reserveren
Dinsdag 6 oktober 2020 Reserveren

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Het is vanzelfsprekend dat wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet volgen. De veiligheid en het welzijn van onze Leden, bezoekers, gasten en medewerkers hebben wat dat betreft onze hoogste prioriteit. Hierdoor is helaas besloten de MAX Bloesemtocht over de Linge te vervangen door de MAX Betuwse fruittocht. 

Mensen die reeds een ticket hebben gekocht worden via de e-mail door Ticketpoint geïnformeerd. 

Andere jaren een daverend succes; nu gaan we weer…

Varen over de Linge is in alle jaargetijden mooi. Tijdens de schitterende rondvaart van 3 uur zetelt u zich in één van de luxueuze schepen van Rederij Leerdam, en vaart over Nederlands langste rivier, de Linge en kunt u genieten van een adembenemend stukje Nederland. Vanachter glas in de luxe binnensalons, of in de zon of met een frisse neus op het buitendek, ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat verteld hij allerlei leuke wetenswaardigheden over de omgeving.

Om 11.00 uur ontvangen we u met een kop koffie of thee en een Betuws gebak. Tijdens de tocht wordt er een uitgebreide lunch aan u geserveerd.  Rond 14:00 uur meren we weer af in Leerdam.

Na afloop kunt u op eigen gelegenheid naar de Glasblazerij, de historische binnenstad bezoeken of een heerlijke wandeling te maken door de natuur.

Bloesemrondvaart