MAX Tickets

Afvaart: 10:00 uur
Aan boord: 09:45 uur
Locatie: Veerstoep 3, Leerdam

Prijs: € 44,00 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Datum Reserveren
Dinsdag 18 oktober 2022 Reserveren
Woensdag 19 oktober 2022 Reserveren

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Al vele jaren een daverend succes; Seizoen lunchcruise nu in de herfst

Varen over de Linge is in alle jaargetijden mooi, maar zeker ook in de herfst als de Betuwe haar schitterende herfstkleuren toont.  Tijdens de rondvaart van 4 uur geniet u vanuit één van de salons op het schip van Rederij Leerdam. Om 9.45 uur kunt u inschepen voor een onvergetelijke rondvaart vanuit de glasstad Leerdam de Betuwe in. Hoe kun je zo’n dag beter beginnen dan met koffie en Betuws appelgebak !

Zodra iedereen aan boord is gaan om 10.00 uur de trossen los en varen we stroomopwaarts de Betuwe in. Onderweg passeren we het smalle sluisje bij fort Asperen, onderdeel van de nieuwe Hollandsche waterlinie. Vanuit een van de salons of misschien met een verrekijker of fotocamera in de hand vanaf het buitendek ziet u plaatsjes met bijzondere namen als Acquoy, Gellicum, Rhenoy en Rumpt voorbij komen om uiteindelijk bij het tussen de vele boomgaarden gelegen Beesd om te keren.  En vervolgens onder het genot van een uitgebreid lunch buffet alles op uw gemak nogmaals te bekijken in omgekeerde volgorde.

Na de lunch wordt u nog getrakteerd op een drankje naar keuze terwijl het schip rustig terugvaart naar Leerdam waar wij om 14.00 uur weer zullen afmeren. U heeft dus nog ruim de tijd om het oergezellige centrum van dit oude stadje en haar rijke historie in alle rust te bewonderen en iets van de eeuwenoude relatie van de stad en GLAS te zien.

Kroon bij sluis