MAX Tickets

Kaarten bestellen

Datum en aanvang
Zaterdagmiddag 23 maart 2019, 15:30 uur

Locatie
Theater Amsterdam, Danzigerkade 5

Speciale MAX-leden prijs: € 39,50

Bestel nu uw kaarten voor dit exclusieve ledenarrangement online of door te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te boeken.

Kaarten bestellen

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Samen met TrippleTagency organiseert Omroep MAX een exclusieve middagvoorstelling ‘bij Robèrt... van Beckhoven - Een theatrale foodexperience’ in Theater Amsterdam.

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven!

Theater

Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek een theatrale foodexperience. Een verrassende theaterbeleving, inclusief € 15,- aan lekkernijen, waarbij u wordt gevraagd van tevoren geen hele stevige maaltijd te nuttigen.

Voor deze voorstelling stellen wij een speciaal MAX arrangement samen bestaande uit:

  • Toegangsbewijs voor de voorstelling
  • € 15,00 aan lekkernijen tijdens de voorstelling
  • Kopje koffie of thee vòòr aanvang van de voorstelling

Let op: helaas kunnen wij geen rekening houden met allergieën tijdens deze voorstelling.