MAX Tickets

Afvaart: 11.00 uur
Aan boord: 10.45 uur
Locatie: Veerstoep 3, Leerdam

Prijs: € 33,50 p.p.
(inclusief reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Datum Reserveren
Dinsdag 21 april 2020 Reserveer nu!
Donderdag 30 april 2020 Reserveer nu!
Vrijdag 1 mei 2020 Reserveer nu!

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Klantenservice

Andere jaren een daverend succes; nu gaan we weer…

Varen over de Linge is in alle jaargetijden mooi, maar vooral in het voorjaar als de bloesem bloeit. 

Tijdens de schitterende rondvaart van 3 uur zetelt u zich in één van de luxueuze schepen van Rederij Leerdam, en vaart over Nederlands langste rivier, de Linge en kunt u genieten van een adembenemend stukje Nederland. Vanachter glas in de luxe binnensalons, of in de zon of met een frisse neus op het buitendek, ziet u zowel stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam, het prachtige decor van de Linge aan u voorbij trekken. Terwijl de kapitein behendig aan het roer staat verteld hij allerlei leuke wetenswaardigheden over de omgeving.

Om 11.00 uur ontvangen we u met een kop koffie of thee en een Betuws gebak. Tijdens de tocht wordt er een uitgebreide lunch aan u geserveerd.  Rond 14:00 uur meren we weer af in Leerdam.

Na afloop kunt u op eigen gelegenheid naar de Glasblazerij, de historische binnenstad bezoeken of een heerlijke wandeling te maken door de natuur.

Bloesemrondvaart