Datum Prijs Status
20 t/m 24 mei 2019 € 259,00* Niet meer beschikbaar!
9 t/m 13 september 2019 € 259,00* Niet meer beschikbaar!

* excl.reserveringskosten en toeristenbelasting

Genoemde prijzen gelden uitsluitend als u zo boekt. Wacht niet te lang met reserveren, het aantal Duingalows is beperkt!

U kunt dit 5-daagse MAX-arrangement boeken op basis van 2 personen. Eventuele extra personen (minimaal 2 per Duingalow) betalen € 59,- p.p. extra.

Reserveren

Reserveer nu online of bel tijdens kantooruren naar 070 - 51 552 55.

Reserveer nu

Genoemde prijzen gelden uitsluitend als u via MAX boekt. Wacht niet te lang met reserveren, het aantal Duingalows is beperkt.

MAX organiseert samen met Duinrell voor de zesde keer de MAX Midweek in Wassenaar. Een onvergetelijke, spetterende en gezellige midweek vol MAX-plezier. Het arrangement, exclusief voor de leden van MAX, is inclusief leuke uitstapjes waaronder een rondvaart door de grachten, een fietstocht, een hoedjes presentatie en een afsluitende Pub-Quiz. Maar natuurlijk is er ook weer voldoende mogelijkheid om er individueel op uit te trekken!

Verblijf
U verblijft in een 4-persoons Duingalow (Comfort klasse) op Duinrell met o.a. een keuken met vaatwasser en Senseo apparaat.

Natuur
De Duingalows liggen midden in het bos- en duingebied van Wassenaar, op zo’n 4 kilometer van de strandopgang naar de Wassenaarse Slag.
Duinrell heeft 55 hectare aan prachtig bos- en duingebied met wandelpaden waar u heerlijk kunt wandelen. Tevens ligt hier de uitkijktoren waarvan u op het hoogste punt van Zuid-Holland een prachtig uitzicht heeft over het park en de weide omgeving.

Inclusief

  • 4 overnachtingen in een 4-persoons Duingalow (comfort klasse)
  • Ontvangst op maandag in de Duinrell Pub (incl. één consumptie p.p.)
  • Rondvaart door de grachten van Delft incl. vervoer op dinsdag
  • Koffie met gebak en fietstocht op woensdag
  • Pub Quiz (incl. één consumptie p.p.)
  • Hoedjes presentatie
  • Handdoeken- en keukenpakket, bedlinnen en eindschoonmaak

Exclusief

  • Reserveringskosten € 22,50 en toeristenbelasting

Bekijk hieronder de sfeerreportage van vorig jaar.