Datum Prijs Status
15 t/m 19 juni 2020 € 269,00* Boeken!
7 t/m 11 september 2020 € 269,00* Boeken!

* excl.reserveringskosten en toeristenbelasting

U kunt dit 5-daagse MAX-arrangement boeken op basis van 2 personen. Eventuele extra personen (minimaal 2 per Duingalow) betalen € 49,- p.p. extra.

Reserveren

Reserveer nu online of bel tijdens kantooruren naar 070 - 51 552 55.

Reserveren

Genoemde prijzen gelden uitsluitend als u zo boekt. Wacht niet te lang met reserveren, het aantal Duingalows is beperkt!

MAX organiseert samen met Duinrell voor de zevende keer de MAX Midweek in Wassenaar. Een onvergetelijke, spetterende en gezellige midweek vol MAX-plezier. Het arrangement, exclusief voor de leden van MAX, is inclusief leuke uitstapjes waaronder een uitstapje en een afsluitende Pub-Quiz. Maar natuurlijk is er ook weer voldoende mogelijkheid om er individueel op uit te trekken!

Verblijf
U verblijft in een 4-persoons Duingalow (Comfort klasse) op Duinrell met o.a. een keuken met vaatwasser en Senseo apparaat.

Natuur
De Duingalows liggen midden in het bos- en duingebied van Wassenaar, op zo’n 4 kilometer van de strandopgang naar de Wassenaarse Slag.
Duinrell heeft 55 hectare aan prachtig bos- en duingebied met wandelpaden waar u heerlijk kunt wandelen. Tevens ligt hier de uitkijktoren waarvan u op het hoogste punt van Zuid-Holland een prachtig uitzicht heeft over het park en de weide omgeving.

Inclusief

  • 4 overnachtingen in een 4-persoons Duingalow (comfort klasse)
  • Ontvangst en afsluiting (incl. één consumptie p.p.per keer)
  • Uitstapje op de dinsdag*
  • Koffie met gebak op woensdag
  • Gratis fiets op een dag naar keuze
  • Pub Quiz
  • Handdoeken- en keukenpakket en eindschoonmaak ( Let op: verplichte bedlinnen à € 6,95 p.p )

Exclusief

  • Reserveringskosten € 23,50 per reservering en toeristenbelasting per Duingalow (variërend per accommodatie).

* Uitstapje op de dinsdag: u vertrekt ‘s ochtends vroeg met de bus naar Leiden. Hier ontdekt u Leiden vanaf het water: een gezellige rondvaartboot staat voor u klaar!
U vaart 1 uur door de prachtige Leidse grachten en langs vele bezienswaardigheden. De schipper is tevens uw gids. Een kopje koffie/thee aan boord is inbegrepen.
Vervolgens kunt u de middag vrij in Leiden besteden. Zo kunt u lekker gaan lunchen aan de grachten of de tientallen binnenhofjes ontdekken.
De bus vertrekt aan het eind van de middag weer naar Duinrell.