MAX Tickets
Datum & Locatie Reserveren
Donderdag 19 augustus 2021 Amsterdam Reserveren

Prijs: € 39,50 p.p.
(inclusief € 2,05 reserveringskosten en €1,50 VMR-belasting)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Inbegrepen:

  • Vaartocht van 3 uur
  • Hollandse nieuwe haring vers aan de staart, Hollandse nieuwe haring in stukjes, vers gesneden uitjes, witte bolletjes, rundvleessalade, stokbrood met kruidenboter, Amsterdamse uitjes en Zure bommen (augurken)

Ontvangst aan boord: 10.45 uur
Vertrek: 11.00 uur
Einde rondvaart: 14.00 uur

Locatie inschepen
Ms. van Riemsdijkweg 45
1033 RC Amsterdam

Klantenservice

Nieuwe Haringvaart A´dam

haven

Stap aan boord van de Nieuwe Haringvaart van Amsterdam Boat Cruises, officieel partner van Port of Amsterdam en word onderdeel van het heden, verleden en de toekomst van de Amsterdamse haven. De plek waar alles groots en meeslepend is.

Aan boord van een van de luxe schepen (met bovendek) wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Amsterdam Boat Cruises. Er is niets Hollandser dan een harinkje happen bij de viskraam op de markt, uiteraard zo van de staart.

Bij Amsterdam Boat Cruises gaan wij een stapje verder met onze heuse Nieuwe Haringvaart. Stap aan boord van ons luxe schip “River Dream” en ga genieten van haring èn Holland. U ontdekt tijdens deze vaartocht het Amsterdamse havengebied.

Tijdens de vaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf “Ouwehand”. Dit maakt onderdeel uit van visserijconcern Parlevliet en Van der Plas. De haring wordt geserveerd met vers gesneden uitjes, witte bolletjes, salade en heerlijke garnituren.

** Extra consumpties aan boord zijn tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend.

Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.

Uiteraard houden wij rekening met de Corona-maatregelen. Denk hierbij aan looproutes, extra hygiënemaatregelen en optimale begeleiding tijdens de activiteiten, natuurlijk allemaal op een veilige afstand van 1,5 meter. Veiligheid staat voorop; voor bezoekers én medewerkers. 

port