Actueel

MAX Ouderenjournaal

Vanaf maandag 26 oktober is het MAX Ouderenjournaal op NPO 1 terug. Het programma richt zich op positief, hoopvol, informatief en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in tijden van sociale afstand. 

Meer over MAX Ouderenjournaal

Scrooge Live

Tijdens dit live televisiespektakel brengen bekende zangers en acteurs het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, naar A Christmas Carol van Charles Dickens, tot leven. Het belooft een spectaculaire televisie-uitzending te worden op 20 december op NPO1, waarmee aandacht voor kinderarmoede in Nederland wordt gevraagd. 

Meer over Scrooge Live

15 jaar MAX

Omroep MAX is al 15 jaar te zien en horen op radio en televisie. Dat vieren we met een speciale uitzending van Tijd voor MAX. Maandag 12 oktober 2020 blikken Martine en Sybrand terug op de afgelopen jaren.

Meer over 15 jaar MAX

 

Daniel Bert

Vanaf maandag 5 oktober 2020 zijn er 2 gloednieuwe radioprogramma’s te horen bij MAX op NPO Radio 5. Bert Haandrikman presenteert elke werkdag de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman! en Daniel Dekker is elke werkdag tijdens de lunch te horen met Lunch Lekker met Daniel Dekker

Meer informatie

 

André wint Oeuvre Award

Al meer dan 55 jaar is André van Duin actief in de media. Omroep MAX-collega Ron Brandsteder verraste André in het tv-programma Tijd voor MAX met de Media Oeuvre Award 2020.  

Lees verder

Meer MAX

MAX Meldpunt

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Meld het op het forum van Meldpunt!