Actueel

Heel Holland Bakt S8

Uitbuiken van de kerstdagen doet u dit jaar met Heel Holland Bakt! Janny van der Heijden maakte vandaag bekend dat het nieuwe seizoen gaat beginnen op zondag 27 december 2020. Bakkers klaar? Pak uw agenda er maar vast bij.

Meer over Heel Holland Bakt

MAX Kerstconcert

Carrie ten Napel en Jan Slagter presenteren volledig coronaproof vanuit Studio 21 een fantastisch muzikaal programma. Het thema van het concert is 'hoop'. Op het podium staan onder anderen Ruth Jacott, Frank Boeijen, Romy Monteiro en de 3JS.

Meer over MAX Kerstconcert

Kerstgezel.nl

Vanaf donderdag 10 december zendt MAX elke week om 21.30 uur op NPO 1 de gloednieuwe vierdelige dramaserie over kerst, familie en eenzaamheid uit. De eerste beelden zijn al te zien op het YouTube-account van Omroep MAX.

Meer over Kerstgezel.nl

Word lid van MAX

MAX bestaat dit najaar 15 jaar! Al 15 jaar maken we mooie programma’s voor u op radio en televisie én komen we op voor uw belangen. Maar zonder uw steun redden we het niet; word daarom lid!

Meer over lid worden van MAX

MAX Ouderenjournaal

Vanaf maandag 26 oktober is het MAX Ouderenjournaal op NPO 1 terug. Het programma richt zich op positief, hoopvol, informatief en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in tijden van sociale afstand. 

Meer over MAX Ouderenjournaal

Scrooge Live

Tijdens dit live televisiespektakel brengen bekende zangers en acteurs het iconische kerstverhaal over Ebenezer Scrooge, naar A Christmas Carol van Charles Dickens, tot leven. Het belooft een spectaculaire televisie-uitzending te worden op 20 december op NPO1, waarmee aandacht voor kinderarmoede in Nederland wordt gevraagd. 

Meer over Scrooge Live

Meer MAX

MAX Meldpunt

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Meld het op het forum van Meldpunt!