Actueel

Jan Slagter spreekt prinses Beatrix

Jan Slagter spreekt prinses Beatrix

Jan Slagter voert in het programma 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten een bijzonder gesprek met prinses Beatrix. Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar en voor deze speciale gelegenheid vertelt de prinses openhartig waarom dit fonds belangrijk voor haar is.

Lees verder

MAX opent digitaal openluchtmuseum

In de Voetsporen van de Wederopbouw

In De Voetsporen Van de Wederopbouw is hét digitale openluchtmuseum over de wederopbouw en hoort bij het gelijknamige MAX-programma. Dit museum is altijd open en gratis te bezoeken. In deze virtuele straat ontdekt u hoe de wederopbouw ons leven heeft gevormd.
U kunt zelf op ontdekkingstocht gaan, of laat u gidsen door Philip Freriks. Wekelijks worden er nieuwe verhalen toegevoegd. In totaal bijna 50!

Naar het digitaal openluchtmuseum

Ruim 2 miljoen voor Limburg

MAX voor Limburg

Sinds de speciale uitzendingen van MAX voor Limburg is de opbrengst van de nationale inzamelingsactie opgelopen tot € 2.140.670,-! En dit bedrag groeit nog steeds.
Het doel van het initiatief is om mensen te helpen die door de watersnood in Limburg materieel en sociaal tussen wal en schip dreigen te geraken. Meer weten?

Lees verder

Dokter Teds Spreekuur

Dokter Teds Spreekuur

In de nieuwe rubriek Dokter Teds Spreekuur geeft Ted van Essen in diverse video’s uitleg en extra informatie over medische onderwerpen. Bekijk nu de eerste aflevering over hooikoorts op MAX Vandaag.

Dokter Teds Spreekuur

MAX Meeting Point

MAX Meeting Point is dé veilige plek om gemakkelijk MAX-leden te ontmoeten. U kunt eenvoudig nieuwe mensen leren kennen, door u aan te sluiten bij clubs, groepsactiviteiten of zelf een club te starten. En extra handig, MAX Meeting Point is nu ook als app beschikbaar voor smartphone of tablet. 
MAX Meeting Point

Meer MAX

MAX Meldpunt

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Meld het op het forum van Meldpunt!