Actueel

Jasper van der Schalie

MAX verwelkomt per september Jasper van der Schalie als adjunct-directeur. Jasper werkte van 2005-2010 al bij MAX als hoofd televisie. Jasper van der Schalie: “Ik ben enorm verheugd om terug te keren bij MAX, zonder twijfel een van de sterkste omroepmerken van Nederland. Na 10 jaar Stepping Stone Producties en een jaar met mijn gezin in het buitenland te zijn geweest, heb ik veel zin in deze nieuwe job.”

Jan Slagter: “Jasper staat aan de wieg van Omroep MAX, met hem heb ik 15 jaar geleden de eerste programma’s mogen maken. Ik ben heel erg blij dat hij als adjunct-directeur weer terugkeert op het vertrouwde nest.”

MAX Meeting Point

MAX Meeting Point is dé veilige plek om gemakkelijk MAX-leden te ontmoeten. U kunt eenvoudig nieuwe mensen leren kennen, door u aan te sluiten bij clubs, groepsactiviteiten of zelf een club te starten. En extra handig, MAX Meeting Point is nu ook als app beschikbaar voor smartphone of tablet. 
MAX Meeting Point

podcast

De podcast is populair. En dat is niet gek, want u kunt ze beluisteren op een moment wanneer u dat uitkomt. Wat is een podcast nou eigenlijk? En welke podcasts maakt MAX?
Bekijk overzicht

Elles de Bruin

Tips om te besparen op de boodschappen, raad vragen op het forum en alles over de uitzendingen van Meldpunt: u vindt het op de Meldpunt website.

Bezoek de website

Meer MAX

MAX Meldpunt

Pensioenprobleem, opgelicht bij een aankoop of een misstand in de zorg? Meld het op het forum van Meldpunt!