MAX Tickets
Data & Locatie Reserveren
Zaterdag 2 oktober 2021 Almere Reserveer nu!
Zondag 3 oktober 2021 Eindhoven UITVERKOCHT!

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. 
Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Prijs: € 10,00* p.p.

* inclusief reserveringskosten

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Klantenservice

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Jan Vayne
Cor Bakker

Het is vanzelfsprekend dat wij de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet volgen. De veiligheid en het welzijn van onze Leden, bezoekers, gasten en medewerkers hebben wat dat betreft onze hoogste prioriteit. Met behulp van aangepaste huisregels zijn de theaters ook in staat om te voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM.

Vanaf 25 september verplicht
Vanaf 25 september 2021 is alleen met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar toegang mogelijk. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs, klik hier. Mensen die reeds een ticket hebben gekocht worden via e-mail door Ticketpoint geïnformeerd. 

Voor informatie omtrent de genomen maatregelen door Kunstlinie Almere, klik hier .
Voor informatie omtrent de genomen maatregelen door Parktheater Eindhoven, klik hier .

Ook dit jaar organiseert MAX exclusief voor haar leden op diverse plaatsen in Nederland een ledendag vol spektakel, entertainment, gezelligheid, informatie en kansen op leuke prijzen.

MAX Ledendagen Almere en Eindhoven in 2021!
Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u met koffie/thee en iets lekkers in de foyer van het theater. Om 14.00 uur begint de MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma, rond 17.00 uur is de Ledendag weer afgelopen.

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een prachtige lezing van hoogleraar Erik Scherder in samenwerking met Cor Bakker of Jan Vayne.  Als geen ander weet hij boeiend te vertellen over de waarde van muziek van jong tot oud. Wat doet muziek met je, waarom geniet je überhaupt van muziek? Muziek kan je weer gelukkig maken, het kan pijn doen verminderen, maar hoe werkt dat dan?

Erik Scherder

Tijdens het tweede deel van de Ledendag gaat u mee op een héérlijke operettereis! Dit concert bevat niet alleen pareltjes uit de Weense operette, maar ook juweeltjes uit het Amerikaanse en Franse operetterepertoire. Van romantische Weense wals tot flitsende Broadway-act tot uitdagende Parijse Can-Can… Dát en nog veel meer passeert allemaal de revue in de nieuwe productie van De Nationale Operette. 

De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Bijzonder is dat zij ooit samenwerkten als hoofdrolspelers bij de voormalige Hoofdstad Operette en nu, na jaren, weer met elkaar optreden! Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreograaf André de Jong – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje!

Op de MAX Ledendag brengen solisten Wilma Bierens en Bert Simhoffer met maestro Jeroen Weierink en musici van De Nationale Operette enkele hoogtepunten uit het nieuwe concertprogramma.

Verder informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!

Wilma Bierens
Locatie Datum Aanvang
KAF, Almere zaterdag 2 oktober 2021 14.00 uur
Het Parktheater, Eindhoven Zondag 3 oktober 2021 14.00 uur