MAX Tickets
DATA & LOCATIE  

Zaterdag 9 mei          Alphen aan den Rijn
Theater Castellum

Reserveren 

 

Zondag 10 mei            Zutphen
Theater Hanzehof

Niet meer te reserveren

 

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. 
Rolstoelplaatsen zijn helaas beperkt en enkel telefonisch te bestellen.

Prijs: € 10,00* p.p.

* inclusief reserveringskosten

We willen u erop wijzen dat originele kaarten online alleen verkocht worden via MAX Tickets. MAX Tickets wordt gefaciliteerd door Ticketpoint.

Klantenservice

 

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Ledendagen

Ook dit voorjaar organiseert MAX exclusief voor haar leden op 2 plaatsen in Nederland een middag vol spektakel, entertainment, gezelligheid en informatie. Bovendien maakt u kans op leuke prijzen!

Ontvangst
Vanaf 13.00 uur ontvangen wij u in de foyer van het theater. Om 14.00 uur begint de MAX Ledendag in de theaterzaal en kunt u genieten van ons feestelijke programma. Tijdens de pauze krijgt u een hapje en een drankje en rond 17.00 uur is de Ledendag weer afgelopen.

Tijdens het eerste deel van de Ledendag wordt u van harte welkom geheten door een presentator van MAX en zullen we u verrassen met een prachtige lezing van hoogleraar Erik Scherder in samenwerking met Cor Bakker / Jan Vayne.  Als geen ander weet hij boeiend te vertellen over de waarde van muziek van jong tot oud. Wat doet muziek met je, waarom geniet je überhaupt van muziek? Muziek kan je weer gelukkig maken, het kan pijn doen verminderen, maar hoe werkt dat dan?

Erik Scherder
LOCATIE DATUM AANVANG

Theater Castellum, Alpen aan den Rijn

Met Cor Bakker

Let op: in Theater Castellum kunt u alléén met PIN betalen

Zaterdag 9 mei 14.00 uur

Theater Hanzehof, Zutphen

Met Jan Vayne

Zondag 10 mei 14.00 uur
Jan Vayne
Cpr Bakker

 

Verder informeren wij u over de nieuwste programma’s van MAX en maakt u kans op diverse leuke prijzen!

Na de pauze krijgt u een optreden van The Dutch Tenors! De mannen van The Dutch Tenors speelden voorheen diverse hoofdrollen in musicals en opera's. Vanaf nu zingen ze samen als The Dutch Tenors. Ze zingen 'Classical Pop' repertoire. Voorbeelden van dit repertoire zijn Andrea Bocelli en Josh Groban.

The Dutch Tenors