DATUM & LOCATIE RESERVEREN
Zaterdag 30 juli 2022 Reserveren

Prijs: € 39,50 p.p.
(incl. reserveringskosten)

Reserveren
U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010. Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch reserveren.

Inbegrepen:

  • Vaartocht 
  • 1 x koffie/thee met appelgebak

Ontvangst aan boord: 10.15 uur
Vertrek: 10.30 uur
Einde rondvaart: 16.30 uur

Locatie inschepen
Amsterdam Boat Cruises
Ms. van Riemsdijkweg 45
1033 RC  Amsterdam

Lidmaatschap

Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

MAX Tickets

Dagtocht Zaanse Schans

In Amsterdam noord, aan de steiger van de voormalige historische NDSM werf, ligt het schip voor u gereed. De trossen gaan los en na afvaart zitten we direct op het IJ, waar we tussen de rachtschepen en wellicht een passerend cruise schip koers zetten naar Zaandam. We varen o.a. door het havengebied van Amsterdam, de op één na grootste haven van Nederland. De vaartocht naar de Zaanse Schans duurt ongeveer 2 uur.

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft op de grootste cacao- en benzinehaven van de wereld, Port of Amsterdam, oftewel; de haven van Amsterdam, en later heeft u een prachtig mooi uitzicht over de Zaan en de Zaanse Schans. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar zich ook de catering bevindt.

We meren af bij de Zaanse Schans. Hier heeft u 2 uur de tijd om rond te lopen en het dorp te verkennen. Wat niet veel mensen weten, is dat de Zaanse Schans een woon-werkgebied is anno 1850, wat vrij toegankelijk is om te bezoeken. Het bestaat al sinds 1961. U treft hier de eerste kruidenierswinkel van de heer Albert Heijn. Zijn latere supermarktconcern dat uitgroeide tot Ahold heeft nog steeds zijn hoofdkantoor in Zaanstad. Verder zijn de plaatselijke molens beroemd. U kunt er een paar bezichtigen en hun producten kopen: specerijen en mosterd.

Nadat we door de Wilhelminasluis gegaan zijn komen we uit op Zijkanaal ‘G’ en al snel zitten wij op ’t IJ. Hier varen we tussen de zeescheepvaart van- en naar de Noordzee. Tenslotte meren we af in Amsterdam noord aan de steiger van de voormalige historische NDSM werf. Met het gratis NDSM pontje naast onze afmeerlocatie bent u in 20 minuten aan de overkant van ’t IJ bij Amsterdam centraal. Zo heeft u in één dag per boot en te voet ons mooie Nederlandse cultureel erfgoed in de Zaanstreek ervaren- een fantastische ervaring!

Inclusief 1x Koffie/thee met appelgebak.

** Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend. Rolstoelplaatsen zijn enkel telefonisch te reserveren.

zs