Datum: 6 & 13 augustus 2022

Tijd: 14:00 - 16:30 uur

Locatie: Koetshuis de Zadelhoff, Zandpad 34A, 3621 ND Breukelen

Prijs: € 44,95 p.p. (inclusief reserveringskosten). 

Inbegrepen:

  • Koffie/thee bij ontvangst
  • Concert
  • Meet & Greet na afloop

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

 

Datum Reserveren
Zaterdag 6 augustus Reserveren
Zaterdag 13 augustus Reserveren
Nu reserveren
MAX Tickets

Bereikbaarheid
Voor de routebeschrijving klikt u hier.

Klantenservice

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts  € 8,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door te bellen naar 035-6776188.

Zomerconcerten Laurens van Rooyen

Speciaal voor leden van Omroep MAX gaan we deze zomer weer (voor de 20e keer) van start met de beroemde zomerconcerten aan de Vecht van pianist en (film)componist Laurens van Rooyen, ook dit keer in het Koetshuis op het prachtige landgoed ‘De Zadelhoff’ in Breukelen. 

Laurens van Rooyen speelt daar op een schitterende vleugel: de zeldzame Bösendorfer. Zelf bewoner van een huis aan de Vecht weet hij meeslepend te vertellen hoe zijn internationaal bekende songs zijn geïnspireerd door deze magische omgeving, zoals menig  kunstenaar in voorbije eeuwen ook in de ban was van de Vecht. B.v. Belle van Zuijlen.

U kunt genieten van een zeer gevarieerd programma met bekende en minder bekende composities en filmmuziek. Natuurlijk zal hij ook spelen uit zijn meest recente Cd’s  ‘and the music goes on’ en ‘hello there.’  Na het concert is er de gelegenheid om de musicus persoonlijk te ontmoeten. www.laurensvanrooyen.com.

U kunt gratis op het terrein parkeren.

Tijdschema  
14.00 uur Ontvangst in Koetshuis met koffie/thee
14.30 - 15.35 uur Zomerconcert Laurens van Rooyen 
15.30 - 16.30 uur Einde concert + meet & greet met een glas prosecco