MAX Tickets

Datum: Vrijdag 24 mei 2019
Tijd: 10.00 - 18.00 uur
Locatie: Kasteel de Haar, Kasteellaan 1 in Haarzuilens
Prijs: € 12,50 p.p.

(inclusief 2 traktaties en een kookboekje)* 

* bij de ingang krijgt u een bon waarmee u de traktaties en het kookboekje kunt ophalen bij de stand.

U kunt deze exclusieve ledenactiviteit online reserveren of telefonisch door tijdens kantooruren te bellen naar 020 - 214 6010.

Reserveren

Lidmaatschap
Dit betreft een exclusieve ledenactiviteit, indien u nog geen lid bent van MAX en deze ledenactiviteit wilt bijwonen dient u een lidmaatschap af te sluiten voor slechts   € 7,50 per jaar.

U kunt zich online aanmelden of door tijdens kantooruren te bellen naar 035-6776188.

Bestel direct een parkeerkaart voor € 8,00.

Adres
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens

Parkeren
Volg de routeborden naar Kasteel de Haar en volg daar eventueel de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.
De kosten tijdens het evenement zijn € 8,00 per auto. Deze kunt u ook online kopen. 

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal neemt u de Sprinter richting Den-Haag Centraal ( 4 x per uur ) naar station Vleuten. Vanaf station Vleuten rijd elk uur een extra pendelbus. Vanaf 09:30 uur tot 12:00 en van 14:00 tot 17:30 uur elk half uur. Deze gaat vanaf station Vleuten naar de ingang aan de Kasteellaan, en weer terug.

 

Geniet op één van de mooiste locaties in Nederland van het mediterrane leven. MAX neemt u mee naar het Italië evenement bij Kasteel de Haar. Waan u voor een dag in Italië! U kunt de hele dag lekker happen van traditionele en moderne gerechtjes in Italiaanse stijl. En uiteraard is er ook ruime keuze uit speciaal geselecteerde wijnen.

Met meer dan 200 standhouders geniet u niet alleen van culinair Italië, maar ook van de karakteristieke omgeving, de exposities, de inspirerende activiteiten zoals traditionele dans, wijnproeverijen en optredens van onder andere La Familia.

MAX Ledendag Italië Evenement

Op vrijdag 24 mei is het Italië Evenement wederom omgedoopt tot een MAX evenement. U kunt genieten van optredende artiesten met een MAX-tintje en u maakt kans op vele prijzen tijdens de MAX Super Tombola.

Tijdens deze dag is het mogelijk om het kasteel te bezichtigen, de entreekosten zijn dan voor eigen rekening.

Reserveer snel uw kaarten voor het MAX Ledendag Italië Evenement!

Tombola

Wat is er te doen...

Exposanten
Meer dan 200 exposanten verspreid over verschillende themapleinen en langs sfeervolle straten van het kasteelpark laten u het beste van Italië beleven. Laat u inspireren door kunstenaars, koks en artiesten en geniet van onder andere het eten, de wijnen, keukens, Italiaanse auto's en de smaakvolle Italiaanse kleding.

Pastakampioenschap
Na vijf succesvolle edities van het pizzakampioenschap, staat dit jaar de pasta op ons wedstrijdmenu. Spaghetti is al vele decennia de ultieme pasta-hit in Nederland, maar er is zoveel meer! En er kán zoveel meer! Bij de pastakampioenschappen zit u op de voorste rij van een inspirerende strijd. Hier ontdekt u de wetenschap achter de vele pastasoorten, de juiste sauscombinaties en de ultieme bereiding. Laat de koks maar strijden, u gaat naar huis met de heerlijkste recepten!

Optredens 
Er zijn drie podia met live muziek, vooral met een Italiaans tintje. MAX verzorgt een optreden van La Familia! Zing en swing mee met de Nederlandse zangers-familie tijdens hun spetterende Bella Italie Concerten op het Hoofdpodium Renzo's. In 2011 brak La Familia door onder de naam Opera Familia en sindsdien treden zij internationaal op. Vader( bariton) Paul, moeder (mezzo-sopraan) Carla en dochter (sopraan) Belinda doen niets liever dan mensen een heerlijk Vrijthof gevoel te geven en er samen met het publiek, als 1 grote familie, een gezellig muzikaal feest van te maken. Dit keer natuurlijk geheel in Italiaanse sferen. Van Opera tot Buona Sera! Van Andrea Bocelli tot Ennio Morricone. 

MAX Super Tombola
In de Kapel spelen we twee keer de MAX Super Tombola. Tombola is het Italiaans woord voor Bingo. U kunt geheel gratis deelnemen en u maakt kans op diverse mooie prijzen!

Tijd Optreden Locatie
12.00 uur MAX Super Tombola Kapel
13.00 uur La Familia Hoofdpodium Renzo's
14.30 uur MAX Super Tombola Kapel
16.00 uur La Familia Hoofdpodium Renzo's

Tijden zijn nog onder voorbehoud.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal neemt u de Sprinter richting Den-Haag Centraal (4 x per uur) naar station Vleuten. Vanaf station Vleuten rijdt elk uur een extra pendelbus. Vanaf 09:30 uur tot 12:00 en van 14:00 tot 17:30 uur elk half uur. Deze gaat vanaf station Vleuten naar de ingang aan de Kasteellaan, en weer terug.

 

Italy flag